Modellerde kar adına bölge için olumlu bir gelişme var mı?
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Modellerde kar adına bölge için olumlu bir gelişme var mı?
Yok hocam şu anlık
-
Yok hocam şu anlık
Neyse 2024 2025 kışı burada bitmiştir.
-
- Resmi Gönderi
Neyse 2024 2025 kışı burada bitmiştir.
Bitmedi .
-
Bitmedi .
İnşallah haklısınızdır hocam ama bu güzel sistemi Gaziantep olarak alamadığımız için bu şekilde düşündüm
-
- Resmi Gönderi
İnşallah haklısınızdır hocam ama bu güzel sistemi Gaziantep olarak alamadığımız için bu şekilde düşündüm
Herkes böyle istiyordu bir ara bölge savaşına dönünce elde bu oldu
-
- Resmi Gönderi
Gece -10 görmüşüz 🥶
-
- Resmi Gönderi
Kar sezonunu aşağı yukarı kapattım bölge adına. 900 mt üstü rakıma sahip yerler hariç. Bölgenin kalanı için veriler Mart ayında kar için çok olumlu değil
-
Kar sezonunu aşağı yukarı kapattım bölge adına. 900 mt üstü rakıma sahip yerler hariç. Bölgenin kalanı için veriler Mart ayında kar için çok olumlu değil
Sinan hocamız bitmedi diyor. Umutsuzluğa kapılmayalım
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocamız bitmedi diyor. Umutsuzluğa kapılmayalım
Pek ümitle alakalı bir durum değil. Önümdeki verileri yorumluyorum. Bölgeye kar yapacak sertlikte bir sistem sonraki sezona kaldı %90 ihtimalle. %10 ihtimal takip edilebilir tabii ki
-
Biraz yağış kovalayalım nedir yağış durumu
-
- Resmi Gönderi
Biraz yağış kovalayalım nedir yağış durumu
Mart ayına giriş yapalım .
-
Mart ayına giriş yapalım .
Hadi hayırlısı olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar. Yavaş yavaş kış sezonunu kapatıyoruz artık. Kar sezonunu kapatmıştım 1000 rakım altı yerler için. Yine de bu gelen son sistemde alan yerler oldu. İyi de oldu. Onun haricinde bir sezon değerlendirmesi yaparsak Güneydoğu olarak maalesef istediğimiz gibi bir kış geçiremedik. Ne yağış bakımından ne kar bakımından. Evet soğuk oldu fakat istediğimiz yağışları alamadık. Diyarbakır olarak 4-5 kez kar yağışı gördük. Fakat 3 ü sadece havada olurken 2 si hafif örtü ile geçti. Yine de pek verimli bir sezon geride bırakmıyoruz . Önümüzdeki bahar dönemi umarım yeterince yağışlı olur. Bakalım hayırlısı olsun.
-