“3310’dan tüm birimlere; Diyarbakır halkına eziyet edeni yakarım!..”
Mekani cennet olsun insallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur“3310’dan tüm birimlere; Diyarbakır halkına eziyet edeni yakarım!..”
Mekani cennet olsun insallah
Gaffar Okkan gibi görevi başında şehit olan tüm güvenlik güçlerimizin mekanları Cennet olsun inşallah
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mekani cennet olsun insallah
çok geçmiş olsun hepimize
He valla dayı aynen öyle fena hisettik binalar falan sallandı da çok şükür birşey yok.Şimdi önemli olan malatya ve elazığ Allah yardımcıları olsun ne diyelim.Birkaçyerde istanbul etkilenirmi falan yazıları gördüm ister istemez insan üzülüyor böyle sözlere.
He valla dayı aynen öyle fena hisettik binalar falan sallandı da çok şükür birşey yok.Şimdi önemli olan malatya ve elazığ Allah yardımcıları olsun ne diyelim.Birkaçyerde istanbul etkilenirmi falan yazıları gördüm ister istemez insan üzülüyor böyle sözlere.
Dengesiz çok abim..Boş ver sen onları
Biz her zaman olduğu gibi yaralarımızı sarar sarmalariz..
Osmaniye Gaziantep Şanlıurfa Hatay Suriye Mardin Kahramanmaraş Adıyaman Batman Diyarbakır Siirt Kayseri Malatya Sivas Tokat Samsun Trabzon Tunceli daha da var her yerde hissedildi
Tokat'a dair depremin şiddetine bağlı bir değer yok fakat benim tahminim 3.7 civarında. Taş çatlasın Tokat'ta hissedilen şiddet 4 olmuştur.
Deprem çok şidetliydi bir ara yavaşlar gibi olup tekrar hızlandı çok deprem gördük bu fazlasıyla sertti işin kötü tarafı bölgede gece - 12 lere kadar düşecek yaralı kalanların hipotermi geçirme durumu var ve ulaşılamayan sayısız köy bulunuyor sıcak tutmasından dolayı evler genelde yığma kerpiç depreme karşı dayanıksız yapılar asıl zayiyat köylerde Allah yardım etsin
Evet ulaşılamayan onlarca köy var belkide ölü sayısı 3 katına hatta ve hatta 10 katına bile çıkabilir .
Evet ulaşılamayan onlarca köy var belkide ölü sayısı 3 katına hatta ve hatta 10 katına bile çıkabilir .
Allah korusun
Allah korusun
Allah korusunda abi köyler bunlar evlerin dayanıklılığından bahsetmiyorum bile inşallah can kaybı artmaz ama maalesef öyle gözüküyor.
Allah korusunda abi köyler bunlar evlerin dayanıklılığından bahsetmiyorum bile inşallah can kaybı artmaz ama maalesef öyle gözüküyor.
Elimizden gelen şimdilik sadece dua ve iyi temenni..Başka yapacağımız bir şey yok..
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mekani cennet olsun insallah
Âmin Âmin Sümme Amin.
Geçenki sistemi andırıyor biraz abnin konumu