- Resmi Gönderi
Ser- ver diyorsun yani Sinan reiz :kahretsin: :lol: :hadioradan: :çokiyi:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSer- ver diyorsun yani Sinan reiz :kahretsin: :lol: :hadioradan: :çokiyi:
25 Temmuz (Bugün) 00:00 ' dan 06:00 ' a kadar sunucuda sistem iyileştirme amaçlı bakım çalışması olduğundan bu süre zarfında ara ara kesinti olacaktır. Duyurulur...
HS Forum Yönetimi
HATIRLATMA
Kış sezonuna giriş yaptığımız günden itibaren Forum Kuralları tam anlamıyla uygulanmaya başlayacaktır.
Forum Kurallarına Buradan ulaşabilirsiniz.
Forum'un Düzen Admini Olarak:
Sonbahar-Kış sezonuna giriş yapmamızla birlikte, forum içinde hareketlenmeler olacağını tahmin ediyorum. Yönetim ekibi arasındaki tartışmaları, üyeler arasındaki tartışmaları belli bir saygı sınıfı çerçevesinde oldukları sürece normal karşılayacağım. Sınır aşıldığı taktirde mesaj silimi ve üye uzaklaştırma uygulamalarına başvuracağım. Lütfen sezon boyunca kendimizi kaybetmemeye özen gösterelim. Boş yere tartışmalara girmeyelim.
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş.
İyi forumlar.. Can
DUYURU ;
Marmara Bölgesinden sorumlu ' Moderator ' alımı vardır. İlgilenenlerin bana veya adminlere özel mesaj yoluyla ulaşması gerekmektedir.
Sitemizde hala devam etmekte olan "Giriş yapıp sayfayı kapatınca (Giriş yapmış olarak kalmak istiyorum) seçeneğini işaretlememe rağmen site atıyor." Sorunu geçici bir teknik problemdir. Düzeltilecektir.
Bilginize.
Forum içi fotoğraf yükleme sınırını çok büyük fotoları önlemek amacıyla 200kb olarak ayarladım.
Profil fotoğrafına konulabilecek foto büyüklüğü limitini de 40kb olarak ayarladım.
http://www.resizenow.com/ İle resimlerinizi boyutlandırabilirsiniz.
Forum İçerisinde Bazı Düzenlemeler Yapılmıştır. Normal Düzenimize dönebiiliriz.
Daha önceden isimlerin altında yer alan yıldız ikonları yerine, HS ikonlarını getirdim Hayırlısı olsun
DUYURU ;
Marmara Bölgesinden sorumlu ' Moderator ' alımı vardır. İlgilenenlerin bana veya adminlere özel mesaj yoluyla ulaşması gerekmektedir.
Başvurmak isteyenler bana "Özel Mesaj" yolu ile ulaşsınlar. Başvuru için şu bilgiler gerekmektedir ;
-İsim
-Amatör Meteoroloji ile İlgili Alakanız(Süre)
-En az 1 tane sosyal medya(Facebook,Twitter,İnstagram.. vb.) hesabınızı bize belirtmeniz.
Başvurular incelenecek ve yönetim tarafından değerlendirecektir.
Bugün site içerisinde bazı değişiklikler, güncellemeler de bulundum;
-Forum temasında değişiklikler,
-Forum logosunda değişiklikler,
-Forum içerisindeki konularda ve bloglarda yetki sınırlandırmaları, güncellemeler,
-Tahminci, Sorumlu/Yazar, Uzman, Moderatör yetkilerinde son kez güncellemeler ve değişiklikler yaptım.
Bu konularla ilgili sorusu olan bana sorabilir.
*Yetkilendirme konusunda hiç bir hata yapılmamıştır. Her kulanıcı grubuna gerektiği kadar yetkilendirme verilmiştir. İtirazlarınızı bana iletebilirsiniz.
İyi Forumlar...
Yönetici Kadrosu Birinci Genel Aktiflik Değerlendirmesi [15.10.2017-20.10.2017]
@>>>WinteR<<< : 3
@ANALİZCİ : 6
@Lvnt00 : 1
@Rumelili : 5
@SiberianTiger : 9
@Sibiryali : 4
@SinanHava : 1
@UsTaD : 8
@whisper : 10
@YuSuF : 9
@Sistemci5534 : 1
@Sinan : 9
@Can : 8
Aktiflik Değerlendirmeleri Pazar günü geceleri ve Cuma günü Akşamları Arasında Yapılacaktır. Hafta sonları dahil değildir (Sistemler Dışında)
Tüm üyelerin görebilecekleri şekilde açık paylaşılacaktır.
Değerlendirme 1 ile 10 Puan Arasında Bir Değer Verilerek Yapılacaktır. 1 En az aktiflik, 10 en fazla aktiflik.
Meteorolog adlı üye forum içerisinde;
Yalan içerikli kişisel tanıtma,
5 kere uyarılmasına rağmen kişisel tahmin yapılmaması gereken başlıklarda yazma,
İkinci bir hesap açıp farklı bir kişilikmiş gibi davranma suçlarından dolayı toplamda
1 (Bir) gün siteden uzaklaştırılmıştır.
Tekrarlanılması halinde ceza büyüyecektir.
İyi Forumlar Dilerim.
Üye arkadaşlar,İl, ilçe ve rakım bilgilerimizi düzgün yazalım.
2600,2700 rakım nerede? En uç rakım Ardahan ilimiz oda 2200 lerde.
Dayım arkadaşlar Redbull içmişler galiba. Doğu Anadolu bölgesi hariç yerleşim yeri olarak 2000 bin üzeri çok az kırsal köyler ve ilçeler hariç