- Resmi Gönderi
sohbet kota sınırlaması olmasa daha iyi olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursohbet kota sınırlaması olmasa daha iyi olur
sohbet kota sınırlaması olmasa daha iyi olur
Sohbet bitince ayrılmak gerekiyor
Sohbet bitince ayrılmak gerekiyor
Sohbet te istediğimiz kadar mesaj atabiliyormuyuz yoksa toplam açtığımız sohbet konusu kotası mı oluyor tam anlamadım ?
Sohbet te istediğimiz kadar mesaj atabiliyormuyuz yoksa toplam açtığımız sohbet konusu kotası mı oluyor tam anlamadım ?
Kota var
Ayrıl işinin bittiği sohbetten
Ayrıl işinin bittiği sohbetten
:DSohbet kalmadı
Arkadaşlar gfs model sayfasına giriyorum kaç gündür açılmıyor modeller neden böyle
Arkadaşlar gfs model sayfasına giriyorum kaç gündür açılmıyor modeller neden böyle
Veri binasında yangın çıktı ondan dolayı bir süredir erişilemiyor
Veri binasında yangın çıktı ondan dolayı bir süredir erişilemiyor
Yangın olayını biliyorum duymuştum bir ara bir kaç gün geldi siteden takip ediliyordu modeller şmidi kaç gündür yok yine dedim acaba herkeste mi öyle çünkü model yorum sayfalarında ekran görüntüleri falan filan paylaşılıyor tek bnde sıkıntı var sandım yada paralı site oldu zannettim.
Yangın olayını biliyorum duymuştum bir ara bir kaç gün geldi siteden takip ediliyordu modeller şmidi kaç gündür yok yine dedim acaba herkeste mi öyle çünkü model yorum sayfalarında ekran görüntüleri falan filan paylaşılıyor tek bnde sıkıntı var sandım yada paralı site oldu zannettim.
Ana çıktıya meteocielden bakamıyoruz Paralel GEFS ve bir kaç model var yakın zamanda hepsi siteye eklenir daha tam hazır olmadı diye düşünüyorum Model bölümünde MeteoGiarnale adıyla veri sitesinde tüm modeller var
Ana çıktıya meteocielden bakamıyoruz Paralel GEFS ve bir kaç model var yakın zamanda hepsi siteye eklenir daha tam hazır olmadı diye düşünüyorum Model bölümünde MeteoGiarnale adıyla veri sitesinde tüm modeller var
Tamamdır çok teşekkürler bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu.İyi geceler.
Tamamdır çok teşekkürler bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu.İyi geceler.
Rica ederim iyi geceler
Şimdi sorun var mı ?
Şimdi sorun var mı ?
Sorun kalmadı, teşekkürler ustam
Herhangi bir sorunu olan buradan yazabilir ,Site ile alakalı .