Diyagram sayfasında hangi şehri tıklasam Aydın diyagramı çıkıyor
Dilek, İstek ve Öneri Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bakalim hemen abim
-
- Resmi Gönderi
Bakalim hemen abim
Bir sıkıntı görünmüyor
Bu Yozgat aşağıya atayım..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu link ise diyagram konumuz
-
- Resmi Gönderi
-
Geçen yıl ki sistem geri gelsin böylelikle paylaşım sırasında bilgi karışıklığı onlenir
-
Aslında foruma Müzik botu eklenebilir mi bilmiyorum böyle bir şey var mı ama :)) öneri olarak vermiş olayım
-
- Resmi Gönderi
Aslında foruma Müzik botu eklenebilir mi bilmiyorum böyle bir şey var mı ama :)) öneri olarak vermiş olayım
İmkan yok öyle
-
- Resmi Gönderi
Sarp Özdoğan Tahminlere Devam etsin mi ? 21
Sonuç katılımcılar tarafından görülebilir
Sarp Özdoğan Tahminlere Devam etsin mi ?
-
Hocam herkes evet desin önemi yok karar şahsi kararım da. Evet demekten başka şans bırakmamışsın zaten :D
-
Bence Hayır seçeneği de olmalı sinan abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hocam bu kısımda bu konuları oluşturan kişilerin profil fotoğrafları gözüküyor bence her konu için farklı bir konu fotoğrafı eğer olmuyorsada her konu için ayrı ayrı hesaplar açılıp profil fotoğraflarının konuya özgü birşey olması sitenin daha güzel ve göz alıcı durmasına yarayabilir benim şahsi görüşüm ben fikrimi söyledim yapması uygulaması sizden teşekkür ederim okuduğunuz için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hocam bu kısımda bu konuları oluşturan kişilerin profil fotoğrafları gözüküyor bence her konu için farklı bir konu fotoğrafı eğer olmuyorsada her konu için ayrı ayrı hesaplar açılıp profil fotoğraflarının konuya özgü birşey olması sitenin daha güzel ve göz alıcı durmasına yarayabilir benim şahsi görüşüm ben fikrimi söyledim yapması uygulaması sizden teşekkür ederim okuduğunuz için
Ben de katılıyorum bu öneriye
-
- Resmi Gönderi
Bu şey değil miydi .
-
Bu şey değil miydi .
abi afola ne dediğini anlamadım :D
-
Kaldırdığınız gülme emojilerini geri getirirmisiniz güldüğümüzü belli edemiyoruz çok ciddiymiş gibiyiz
-