Yeni gördük uzatma nen artist kafana balyozu vururum bak :lol: :lol:
?(?( Hayla yanlış tanınıyorum tüh..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYeni gördük uzatma nen artist kafana balyozu vururum bak :lol: :lol:
?(?( Hayla yanlış tanınıyorum tüh..
He yav insan sevdiğini yerden yere vururmus analizci ,forever de sevgisini :lol: vurarak gösteriyor
whisper, foreverin beni sevdiğini hiç zannetmiyorum ama ben bu forumu yine herkesden daha çok seviyorum. Bunu bil
@whisper gördunmü cevab yok, cevabsiz kalıyorlar. :rolleyes:
:hmm: :cool:
Sen sev abim :thumbup: devam..
Sende havadan nem kapma..Ben kötü mesaj görmüyorum sen nasıl görüyorsun onuda anlamadım.
Neyse akşam oldu bu saatten sonra buraya mesaj atmamak lazım.Birkac gündür buralar da epey tansiyon yüksek.
Tükkana bakan yok,ilgi yok,çay yok,kurudum ben yav..Çay olmazsa olmaz dedik en baştan..
@FOREVERSYSTEM hocam hana bu mekan senindi,nerede stoklar felan
Buyrun bakam şirketten yazalım reizin üzerine,onda marka çoktur :boks: :boks:
İşlerim vardı mustafa dayı kusura bakma gelirse bizde çaya itibar ederiz. Teşekkür ederim için :artis:
İşlerim vardı mustafa dayı kusura bakma gelirse bizde çaya itibar ederiz. Teşekkür ederim için :artis:
:thumbup: afiyet ola ..Bak işlerine sen ben tükkana bakarım yav :ehuehu:
Valla malum dayı benim durumları biliyorsun bu arada boş kalmamak adına benim memuriyet işleri sonuçlana kadar park time de olsa bir iş bulmayı düşünmüştüm bir akraba sağ olsun onunla bir görüşmem oldu iş yerinde bakalım hayırlısı işe başlarsam eskisi kadar aktif olamayabilirim ancak şu an net bir şey yok aktif olamam dediysem sayfadan kopmam sinan reizi yalnız bırakmayız. Biz yolda bulduklarından değiliz yola çıktıklarındanız SİZLER DE AYNI ŞEKİLDE. :alkis: :alkis:
Olsun işinde hayırlısıyla gerisi halledilir :thumbup:
Olsun işinde hayırlısıyla gerisi halledilir :thumbup:
İnşallah
Buyrun...
Çaylar tavşan kanı mı ? dayı :çokiyi: