bize yokmu ülee
"Bir Çaycının Hava Defteri"
-
-
- Resmi Gönderi
Varsa alalım 3-5-8 bardak cik
-
- Resmi Gönderi
Bir zamanlar vardı. Çaycımız vardı. Çaya hayat veren bir sohbet vardı....
-
- Resmi Gönderi
Bir zamanlar vardı. Çaycımız vardı. Çaya hayat veren bir sohbet vardı....
Kaşık olan bardaklar benim olsun
-
Çay moralimi düzeltiyor ya valla hastasıyım bu yaşta dedeler gibi içiyorum.
-
Çay moralimi düzeltiyor ya valla hastasıyım bu yaşta dedeler gibi içiyorum.
Sen Whisper abiye laf mı attııınn uuuu ? Whisper abi goş buraya ??
-
- Resmi Gönderi
Evet bu da Sinan reisten
Ay sonuna stok
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Limon atada benden ellerim yandı
-
Selamın Aleyküm soğdumu yoksa sıcak mı hala?
-
ben aldım geldim çaydanlığı içecekler parmak kaldırsın
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam
Sıcak ,onun için çok demlik etmiş Sinan
Alttan sıcak alırız
-
Güneş tam vurduğu noktayı 30 derece ye yükseltmiş.
-
- Resmi Gönderi
Çay hayatımızda ne durumda olur, kimi zaman karıştırdığımız kaşıkta gizlidir muhabbet... kimi zaman dertlerimizi açığa çıkarmadı mı? Hatırlayın şöyle bir? Güzel bir sobanın yanında dışarda lapa lapa kar yağarken veya sonbaharın eşliğinde ddökülen yaprakları izlerken hiç içtiniz mi çay? Evet her zaman dediğim gibi bahaneydi belki de .. Rahmetli dedemle de en güzel anılarım da ile geçti hep dostlarım, Her içtiğimde o gelir aklıma... Çay için ...için ki sizin de güzel anılarınız ve güzel hikayeleriniz olsun. Çayın olduğu yerde muhabbet vardır. sohbet vardır... En önemlisi de saflık temizlik ve arkadaşlık dostluk vardır... Çayın olduğu yerde kötülük olmaz... olamazdı....saygılar
-
- Resmi Gönderi
Çay hayatımızda ne durumda olur, kimi zaman karıştırdığımız kaşıkta gizlidir muhabbet... kimi zaman dertlerimizi açığa çıkarmadı mı? Hatırlayın şöyle bir? Güzel bir sobanın yanında dışarda lapa lapa kar yağarken veya sonbaharın eşliğinde ddökülen yaprakları izlerken hiç içtiniz mi çay? Evet her zaman dediğim gibi bahaneydi belki de .. Rahmetli dedemle de en güzel anılarım da ile geçti hep dostlarım, Her içtiğimde o gelir aklıma... Çay için ...için ki sizin de güzel anılarınız ve güzel hikayeleriniz olsun. Çayın olduğu yerde muhabbet vardır. sohbet vardır... En önemlisi de saflık temizlik ve arkadaşlık dostluk vardır... Çayın olduğu yerde kötülük olmaz... olamazdı....saygılar
Usta da senin sözlerine seneler önce dem vurmuş
Çaycı, getir, ilâç kokulu çaydan!
Dakika düşelim, senelik paydan!
Zindanda dakika farksızdır aydan.
Karıştır çayını zaman erisin;
Köpük köpük, duman duman erisin!N.Fazıl Kısakürek
-
hayırlı geceler, taze varmıdır yapayım mı
-