- Resmi Gönderi
Hafta ya çok lazım
Eskiden toptancıdan alınırdı kavga döğüş..Alsın yetkili ve etkili kişiler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHafta ya çok lazım
Eskiden toptancıdan alınırdı kavga döğüş..Alsın yetkili ve etkili kişiler
Doğru haftaya lazım sistem geliyor. :D uykusuz geceler başlıyor.
Sistemi bekliyoruz diye uykusuz kalıyoruz,sistem geliyor yine uyku yok..Yav ne zaman uyuyacağız?@'hasan71' hocam
Benim kendi tahminim bu kış bitmeden bir baba sistem alacagız.
Dostlar, Verisiz Kaynaksız Baba Bir Sistem Alıcağız Diyorsunuz Ama bunun garantisi ne kadar.? Neye Göre yorum yapıyoruz önemli nokta orası. ? Hisse Dayalı bir tahmin yapmak ne kadar doğru ? Kısaca toparlamak gerekirse bakın kaç günlerce sizlere veri paylaştım model sayflarında ama Hiç bir tahmincimiz sayfaya gelipte yorumlamadı, lütfen sizleri oraya davet ediyorum. :thumbup: Tabi bazı adminlerimiz dışında.
Whisper Dayım Dışında
@ANALİZCİ hocam garanti?
Hissetmekte normal ve önemli,tabiki dediğin gibi veride önemli..Ama garanti yok.İyi temennilerimizi de dile getirmezsek olmaz bence.
@ANALİZCİ hocam garanti?
Hissetmekte normal ve önemli,tabiki dediğin gibi veride önemli..Ama garanti yok.İyi temennilerimizi de dile getirmezsek olmaz bence.
Hocam, garanti derken ? şu anlamda ; Yani olasılık üzerinden bahsediyorum, bir sistemin hisse dayanarak gelme olasılığı çok düşük olabiliyor. Ama verileri takip ederek kendi analizlerimizi destekli bir şekilde sunarsak, % ( yüzdeli ) ifadeler kullanabiliriz. Demek istediğim çok anlaşılmasada verisiz kaynaksız tahminler biraz daha olasılık yönünden düşük olabiliyor.
Bir örnek daha veriyorum ; misal ben hisse dayanarak size şu tarihte , bu tarihte , veya daha uzun bir tarihe erteleyerek bir sistem geliyor diyebilirmiyim ? Tabikide hayır. Ancak elimde eldettiğim sunumlar doğrultusunda söyleyebilirim.
Şu an veriler bile bazen işe yaramıyor ki kardeşim. Bazen insan sadece anı yaşamak istiyor. valla hani Rabbim neyi iyi gördüyse onu yaşayalım demekten kendimi alamıyorum.. o kadar uğraş et kar bekle. Sistem fos çıktığında daha da üzülüyorum şahsım adına yani.
Şu an veriler bile bazen işe yaramıyor ki kardeşim. Bazen insan sadece anı yaşamak istiyor. valla hani Rabbim neyi iyi gördüyse onu yaşayalım demekten kendimi alamıyorum.. o kadar uğraş et kar bekle. Sistem fos çıktığında daha da üzülüyorum şahsım adına yani.
Yaptığımız, veya yapacağımız her tahminler vs Tutacak diye birşey yok, Zaten bana göre bu işin zevki burda başlıyor. Bu işide bu yüzden seviyorum. Aksilik çıkmassada sevmeye devam edeceğim. :thumbup:
@ANALİZCİ Hocam kimse yokken içelim mi çayları he?:)
Edit acil @FOREVERSYSTEM hocam da gelmiş
@whisper olur valla :D
@SiNaN ReiZ de var az gelecek bu gidişle
@SiNaN ReiZ de var az gelecek bu gidişle
Uyumayanların sitesi olduk
Hayırlı sabahlar