- Resmi Gönderi
…anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer…
Can Yücel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur…anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer…
Can Yücel
Evet beyler yazı getiren modellere bu manzarada içelim derim ılıkçı olalım biraz :D
Valla geldi aha beleşe konduk alimallah :thumbsup:
Evet beyler yazı getiren modellere bu manzarada içelim derim ılıkçı olalım biraz :D
Irkçılık iyi değildir zaten,ılıkçılıkta bunun gibi bişey mi? :D
@whisper ustam sen hiç uyumuyor musun 8o
@whisper ustam sen hiç uyumuyor musun 8o
Her sabah 06.30 kalk işe git geç yat işte aynı devam üstad,3-4 saat uyku yetiyor sanırım..
Arada yatıyordum erken saat 02 gibi @UsTaD ama @>>>WinteR<<< ve @FOREVERSYSTEM gaz ediyorlar bende onlara uyuyorum ama uyuyamıyorum: :thumbsup: ne biçim kelime denk geldi,mum mum gibi(saman maman)
Wisper dayı demlik yana yana ne hadlmiş bak :cursing::thumbsup:
Oyoyoy vallah o isli demliğin çayı fena olur..On numero :thumbsup:
Caydanlik çift kullanılıyorsa üst kömür madenî gibi siyah,alt ise kireç fabrikası gibi olmalı.Zirt pirt temizlenmez.Ust temiz tutulursa rengi,tadi,demi tat vermez.Alt temiz tutulursa suyu daima beyaz olur,demli çayın rengini de bozar.Alt demliğin kiracının çökmesi beklenir.Ama varsa beklenmez :D
@whisper hocam varmı gece gece boğazım kurudu birde hasta oldum yanıyor boğazlarım <X
@whisper hocam varmı gece gece boğazım kurudu birde hasta oldum yanıyor boğazlarım <X
Geçmiş olsun,bulunur mutlaka
Osmanlı kahvesi içelim bugün dedik. havaların sesi tüm üye ve yönetim yazar kadrosuna benden gelsin
@whisper gel demyelek hocam. puan kayıbına cimbomlular bu gece uyuyamaz..