- Resmi Gönderi
@whisper Teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@whisper Teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuş
Ver çayları ver
Ver çayları ver
Kaşıksız senin :rofl:
Kaşıksız senin :rofl:
Şekersiz sevmem o yüzden kaşıklı olsun benim ki :kahretsin:
@UsTaD film adamsın vesselam..Kaşıkmı var yav..Şeker iyi değildir hem :olmaz:
@UsTaD film adamsın vesselam..Kaşıkmı var yav..Şeker iyi değildir hem :olmaz:
şeker iyi olmasa tatlı olur muydu reis ayıpsın :ehuehu:
Caydanlik çift kullanılıyorsa üst kömür madenî gibi siyah,alt ise kireç fabrikası gibi olmalı.Zirt pirt temizlenmez.Ust temiz tutulursa rengi,tadi,demi tat vermez.Alt temiz tutulursa suyu daima beyaz olur,demli çayın rengini de bozar.Alt demliğin kirecinin çökmesi beklenir.Ama varsa beklenmez :D
@UsTaD oku
Çay ile fazla aram olmadığı için sorun yok şerbet gibi de olsa içiyorum ben :rofl:
@whisper ben şimcik yateyom galkınca çayımı et :fırla:
Günaydınlar havalarınsesi ile horoz sesi karıştı. Bizim arka bahçedeki horozu en sonunda firacağum horoz bu aralar sabah bir başlıyor ötmeye öğlen 2-3 'e kadar ötüyor. Anlamadım gitti. 1 Ay öncesinde gün ışıması geç olduğundan öğlen öterdi şimdi sabahları da ötüyor. Kar yağdığı zamanlar hava karanlık olduğu için hiç ötmediğini bilirim :rofl: :rofl: :roketatar: :roketatar:
Mart ayına yaklaşık @FOREVERSYSTEM Horoz da kedileri görüp heyecana gelmesin :lol: :rofl:
Mart ayına yaklaşık @FOREVERSYSTEM Horoz da kedileri görüp heyecana gelmesin :lol: :rofl:
:rofl: :rofl:
Mart ayına yaklaşık @FOREVERSYSTEM Horoz da kedileri görüp heyecana gelmesin :lol:
Neler etmişsiniz böyle?Çay yokmu?
Araya çeşme lafı sokuşturdum ama @UsTaD yazdığın ofsayt yazıları yakaladım..Nerede diye sorma :olmaz:
Gelen içer,geç gelene yok
@whisper dayı fazla şeker kullanmayın.hele ki senin yaşlarda sana yasaklıyorum şekeri No şeker :olmaz:
Cay iç şeker içme.. :rules: al burdan zararlarını oku