- Resmi Gönderi
He sagol arada her demlikten üç,beş bardak sekersiz içiyorum. Şeker tek atıyorum ama komple daha kesemedik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHe sagol arada her demlikten üç,beş bardak sekersiz içiyorum. Şeker tek atıyorum ama komple daha kesemedik
Nerede yetkililer,etkililer bu saatte lazım :lol:
Nerede yetkililer,etkililer bu saatte lazım :lol:
Etkim, Yetkim Yok ama çayını içerim herzamn biliyorsun :thumbup:
Etkim, Yetkim Yok ama çayını içerim herzamn biliyorsun :thumbup:
:rofl: :rofl: Buluruz abim yav..Zaten bana hiç ilgi alaka yok,ne içer bu,ne yer diyen de yok :kahretsin:
Al bakam tek kupa(bardak)
Bu kalabalık misafirimize yetmez ki :hmm:
Bu kalabalık misafirimize yetmez ki :hmm:
Kalabalık mı? Semaver ederiz,yadaaaaa
Ahanda bunu kalabalık için almıştım :D
@whisper dayı senin için sistemi yaptım. İner mi sistem. :rofl: :ehuehu: :korkun benden:
@>>>WinteR<<< hocam :rofl: :rofl: inşaallah diyelim..Vallah bi inerse :catisma: :catisma:
@UsTaD enişte @Sinan Reiz kral @CaN HeYeCaN cano @whisper dayı @ISSIZ ADAM yusufcuk @Snow Day bady ekrem ile aramıza sonradan katılan @>>>WinteR<<< , @ANALİZCİ, @hasan71, @Mkaymaz21, @Lvnt00, ve diğer nice arkadaşlar ile baş koyduğumuz bu yolda başarı basamaklarını birer birer çıkmaya and içtik bizler...... Afiyet olsun tüm foruma benden :D:D
Yaşa sen,neşeli,samimi,tatlı sert,alaycı gecelerin adamı @FOREVERSYSTEM :D
Yaşa sen,neşeli,samimi,tatlı sert,alaycı gecelerin adamı @FOREVERSYSTEM :D
Hey gidi dayı bir an diğer tükan aklıma geldi. Şu pis belediye zabıtalarının yıkım kararı aldığı ocağım.... olsun nasip yeni tükanmış
Yav orada da baş müşteri bendim,burada da ben varım ya stoklarını ben tüketirim :catisma: :D
Eee hadi bu son çayım olsun ozmn... @FOREVERSYSTEM unuttuğun birşey var ben bu yola sonradan katılmadım sizlerle birlikte katıldım ama siteye kayıt olmam biraz uzun sürdü aksilikler vardı. uzun mesela Whisper dayım bilir buraya gelmek için ne yaptığımı. neyse yarın toplantıda açıklamalar yapacağım.
@ANALİZCİ nere gidiyon.Daha dükkanı yeni açtık.Bırakmak için erken :sniper: