@ANALİZCİ nere gidiyon.Daha dükkanı yeni açtık.Bırakmak için erken :sniper:
Kendince haklısın ne diyeyim, ama her başlangıcın birde bitişi vardır bunu unutma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@ANALİZCİ nere gidiyon.Daha dükkanı yeni açtık.Bırakmak için erken :sniper:
Kendince haklısın ne diyeyim, ama her başlangıcın birde bitişi vardır bunu unutma
Eee hadi bu son çayım olsun ozmn... @FOREVERSYSTEM unuttuğun birşey var ben bu yola sonradan katılmadım sizlerle birlikte katıldım ama siteye kayıt olmam biraz uzun sürdü aksilikler vardı. uzun mesela Whisper dayım bilir buraya gelmek için ne yaptığımı. neyse yarın toplantıda açıklamalar yapacağım.
Dayın seni siteye takla tombak getirdi,nereden bulduysan beni feyste :D Yolu bilmem nereden nereye.Olması gereken birşey varsa olsun derim :thumbup:
@whisper Yok be abi sen olmasaydın ben bu güzel forumu bulamayacaktım yine herşey için sağol teşekkrüler. Takla tombak getirildiğimi zannetmiyorum ? sana danışarak geldim farkındasın umarım ayrıca seni unutmak mümkün değil. Bunuda aklından çıkarma.
Benide @Snow Day sayesinde geldim.Kendisinin ünlü bir facebook u var :D
Benide @Snow Day sayesinde geldim.Kendisinin ünlü bir facebook u var :D
İsmi ne, ünlü derken ?:D
İsmi ne, ünlü derken ?:D
Kar Tahmincisi.Ünlü dediğim herkese istek atıyo
@Mkaymaz21 eminmisin dostum ? kendisine sordunmu peki ?
@whisper Yok be abi sen olmasaydın ben bu güzel forumu bulamayacaktım yine herşey için sağol teşekkrüler. Takla tombak getirildiğimi zannetmiyorum ? sana danışarak geldim farkındasın umarım ayrıca seni unutmak mümkün değil. Bunuda aklından çıkarma.
Yok zaten ben kendimi sana unutturmam dürtelerim :D Senin nick yakıştı siteye bence,kal.Yazın oraj mıdır ambalaj mıdır ney onu kovalarız
Sordum güldü.Herkese sordum Kar Tahmincisi kim diye kimse cevap vermedi.
@whisper yok abi çok sağol bana 2 ay yetti. yarın açıklama yaptığımda benim ne demek istediklerimi çok iyi anlayacaksınız. merak etmeyin. Ayrıca ismimin böyle olmasının nedeni ise Benim işim gereği böyle yaptım Ama ismimin hakkını verdiğimi düşünüyorum ne dersin ?
Sordum güldü.Herkese sordum Kar Tahmincisi kim diye kimse cevap vermedi.
Dostum eğer onu snow day sanıryorsan yanılıyorsun o kişi başkası bizde araştırdık sinan hocamla ama forumda ki kişilerle alakası yok. Ben sadece o kişiye forumumuzu paylaşabilirmisn diye mesj attım sağolsun bize yardımcı oldu sende o vesile ile geldin sanırsam.
Dostum eğer onu snow day sanıryorsan yanılıyorsun o kişi başkası bizde araştırdık sinan hocamla ama forumda ki kişilerle alakası yok. Ben sadece o kişiye forumumuzu paylaşabilirmisn diye mesj attık sağolsun bize yardımcı oldu sende o vesile ile geldin sanırsam.
Neyse ne :D:D
@Mkaymaz21 daha anlamadın mı ? benim vesilem ile geldin
@Mkaymaz21 daha anlamadın mı ? benim vesilem ile geldin
O zaman dans :dance: :dance:
@whisper yok abi çok sağol bana 2 ay yetti. yarın açıklama yaptığımda benim ne demek istediklerimi çok iyi anlayacaksınız. merak etmeyin. Ayrıca ismimin böyle olmasının nedeni ise Benim işim gereği böyle yaptım Ama ismimin hakkını verdiğimi düşünüyorum ne dersin ?
He inceci,dikkatli,patavatsız :D (lap diye laf söyleyen),alaycı,aynı zamanda aksi,dediğim dedik,çaldığım düdük huylu,herşeyi beğenmeyen falan filan.Daha yazarım ama sen şimdi alıntı edersin benim mesaj zaten alıntı uzar gider bu mesaj