@whisper kalbimi kırdın be, sana şurda 2 güzel kelime söyledim senin bana söylediklerine bak yakışıyormu yahu. :thumbdown:
"Bir Çaycının Hava Defteri"
-
-
- Resmi Gönderi
@whisper kalbimi kırdın be, sana şurda 2 güzel kelime söyledim senin bana söylediklerine bak yakışıyormu yahu. :thumbdown:
:D Daha yazarım uzar dediğim yerlere gelmemiştim analizci gardeş.Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.Yazdıklarım zaten kötü değildi ki niye ters ettin.
-
@ANALİZCİ çok mu alıngansın ?(
-
@ANALİZCİ çok mu alıngansın ?(
Ah hocam şimdi bu soruyu sorma sırası sana geldi herhalde foruma geldim geleli aynı sorular ?(?(?(?(?(
-
@whisper seni anlamak zor kusra bakma her cümlelerin ingilizce çeviri yapmak zorunda kalıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Bugün ingilizce de ettim abim,gezmelik yerlere.Google amca doğru çevirmediyse yabancı misafirler de görürse,epey makara döner.Beni iyi anlıyorsun belli hiç cık mık deme :thumbup:
-
Bugün ingilizce de ettim abim,gezmelik yerlere.Google amca doğru çevirmediyse yabancı misafirler de görürse,epey makara döner.Beni iyi anlıyorsun belli hiç cık mık deme :thumbup:
Tabi tabi, seni çok iyi anlıyorum az önce patavatsız diyenden bendim laf diye laf söyleyen de bendim. :rolleyes:
-
- Resmi Gönderi
@ANALİZCİ kardeş diyelik ki gittin, ne değilşecek hayatında. Hava takiplerini bir başka forumlarda mı takip edeceksin yoksa son verebilecek misin? Bak biz burada amacımız aslında bu muahbbet ortamı kimsenin kimseden üstün yanı yok biz buyuz işte. Biz birileri gibi kullanılıp işi bittiğinde atılan bir insan olduk ama, biz bunlardan ders çıkardık ve öyle olmamaya söz verdikçe hep pürüzler çıktı. Açıklamalarının ardından vereceğin karar sana kalmış ama yine de sen bilrisin. Yarın belli olur ne olacağı zaten...
-
- Resmi Gönderi
Cay varmı uykucu :rofl: Çok uyku iyidir.Karpuz gibi kabak gibi bizde yata yata büyüyeceği z @FOREVERSYSTEM abim he :roketatar:
-
- Resmi Gönderi
Cay varmı uykucu :rofl: Çok uyku iyidir.Karpuz gibi kabak gibi bizde yata yata büyüyeceği z @FOREVERSYSTEM abim he :roketatar:
Ne yatması dayı koskoca forum bize emanet :kasli: :rofl: :rofl:
-
- Resmi Gönderi
@ANALİZCİ abim iki saat olmuşsun yazalı ama ben niye gecenin korunde gordum bilmem.
Laf diye laf degil iyi okusaydin abisi.Lap diye laf o.Yani birden lafını esirgemeyen demek.Patavatsiz ise bizde karşısındaki alınır mı kizarmi diye düşünmeden kendi doğrusunu söyleyene denir.Hakaret içermez benim sana yazdığım mesajlar.O kadar da dana değilimdir. -
- Resmi Gönderi
@ANALİZCİ abim iki saat olmuşsun yazalı ama ben niye gecenin korunde gordum bilmem.
Laf diye laf degil iyi okusaydin abisi.Lap diye laf o.Yani birden lafını esirgemeyen demek.Patavatsiz ise bizde karşısındaki alınır mı kizarmi diye düşünmeden kendi doğrusunu söyleyene denir.Hakaret içermez benim sana yazdığım mesajlar.O kadar da dana değilimdir.Armağan ÇAĞLAYAN örneği geldi geçti hayatımızdan, her doğru bildiği yontmadan söyleme becerisi gösteren adamdı. Analizci onun yanında halt etmiş
-
@FOREVERSYSTEM ?(?( :cool:
-
- Resmi Gönderi
-
Herkese whisper hocama yok :ehuehu: :ehuehu: :fırla:
-