- Resmi Gönderi
Bu boyutta yağan dolu değildir " gülle"dir.
Ben pek inanamadim.
Bu dolu Fatih'in topları gibi sur yıkar adam öldürür Eren
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu boyutta yağan dolu değildir " gülle"dir.
Ben pek inanamadim.
Bu boyutta yağan dolu değildir " gülle"dir.
Ben pek inanamadim.
Bünyamin sürmeli de 18 20 cm aralığında diyor
havalarinsesi.com/attachment/12980/
Shoichi Yokoi 2.Dünya savaşı sırasında Japon ordusunda görev alan ve yaklaşık 30 yıl boyunca ormanda yaşayan 3 askerden birisidir. Bu üç askerde savaş bittikten 30 yıl sonra silahlarını bırakıp sosyal hayata geri dönmüştür. Diğer iki asker ise Hiroo Onoda ve Teruo Nakamura’dır. Askerler Japon imparatorluğunun savaşı kaybetmiş olabileceği ihtimaline inanmadıkları ve Japonya’nın savaşmayı asla bırakmayacağına inandıkları için ormanda yaşamaya karar vermişlerdir. Ayrıca bulunduklarında ülkelerinin işgal altında olduklarını düşünmekteydiler.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Adam da yok yav,ne zevksizmiş
İnsan sallana sallana içer
Sallama alsa daha iyi
Bu benim hayalini kurduğum arabalardan birisi şimdi size bir şey açıklayayım
Amerika asgari ücretiyle bu arabayı ortalama 67 ay da yemeden içmeden hiç bir şey yapmadan kenara attığınız para ile alabiliyorsunuz.
Türkiye asgari ücretiyle ise bu aracı tamı tamına 372 ay da yemeden içmeden hiç bir harcama yapmadan alabiliyorsunuz.
67 ay 5 yıl 7 ay yapar .
372 ay ise 31 yıl yapar.
Ne kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz hayatımın yarısını bir araba ya harcıyorum
Araç bu arada 2010 model 850.000 tl olarak hesaplandı sıfırını almaya ömrüm yetmediği için :D
Rusya ocak ve haziran ayları sıcaklık ortalaması 5 derecenin üzerinde gerçekleşti
Kuzey Kutup Dairesi'nin kuzeyinde şimdiye kadar kaydedilen en yüksek sıcaklık olan 20 Haziran'da Rusya'nın Verkhoyansk kasabasında sıcaklıklar 38C'yi aştı.
Kuzey Kutbu'nun küresel ortalamaya göre iki kat daha hızlı ısındığına inanılıyor.
Birleşik Krallık Met Office liderliğindeki uluslararası bir iklim bilimci ekibi, rekor ortalama sıcaklıkların insan kaynaklı iklim değişikliği olmadan 80.000 yılda birden daha az gerçekleşebileceğini buldu.
Çalışmada, dünya sera gazı emisyonlarıyla ısınmamış olsaydı böyle bir olayı "neredeyse imkansız" kılıyor.
Bilim adamları bulguyu "iklim değişikliğinin gezegen üzerindeki etkisinin kesin kanıtı" olarak tanımladılar.
Kaynamasın sohbette.Eline sağlık afyonlu03
Halk tarafından 22 Aralık ile 30 Ocak arasındaki 40 günlük dönem, zemheri ayı olarak ifade ediliyor. Zemherinin en belirgin özelliğinin ise bir kısmı sonbahara bir kısmı ise kışa benzediği için sıcaklık dalgalanmasının fazla olması olduğu söyleniyor.
Meteoroloji uzmanlarına göre, zemherinin ilk yarısında hava sıcaklıklarında dalgalanmalar yaşanır. 17-18 derece olan sıcaklıklar birkaç gün sonra 4-5 dereceye kadar iner. Dolayısıyla zemheri ayı hastalıkların fazlaca görüldüğü aydır. Kış, eski dilde zemheri ismiyle de anılırdı.
1 Şubat ile 21 Mart arasına ise hamsin denir.
Zemheri kelimesi, Arapça kış anlamına gelen "zem" ile farsça uğultu anlamındaki "harir" kelimelerinin birleşmesi ile oluşmuştur. "Uğuldayan kış" yani, kışın dondurucu zamanıdır.
Artık 40 içinde olursa olur sonra artık kış yavaş yavaş gidecek.
MOSKOVA - Rus bilim adamları, Yakutistan'ın elmas üreten bölgesinde bulunduktan sonra muhtemelen 12.000 yıldan daha uzun bir süre önce Sibirya hinterlandında dolaşan yünlü bir gergedanın iyi korunmuş kalıntılarını inceliyorlar.
Rusya'nın geniş Sibirya bölgesinde benzer bulgular, Kuzey Kutbu'nu dünyanın geri kalanından daha hızlı bir şekilde ısıtan iklim değişikliği, uzun süre permafrost ile kilitlenmiş bazı bölgelerde zemini çözdüğünden, artan düzenlilikle gerçekleşti.
Gergedan, Ağustos ayında tüm uzuvlarıyla, bazı organlarıyla, dişleriyle dolu bir nehirde bulundu - bu tür buluntular için ender rastlanan bir durum - ve hatta yünü, Valery Plotnikov, bir yerel olan Yakutia 24 tarafından söylendi. medya çıkışı.
Plotnikov, yünlü gergedanın 11.700 yıl önce sona eren Pleistosen döneminin sonlarında yaşamış olabileceğini söyledi. Bilim adamı, canavarın, üzerinde bulunan erozyon izlerine bakarak yiyecek toplamak için dişini kullandığını söyledi.
1.video açıkçası çok tedirgin edici