GÜNCEL
Mgm Tahminleri, Uyarıları
-
-
- Resmi Gönderi
Akşam ecmwf bakalım ne olacak
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mgm günceli atabilirmisiniz
-
- Resmi Gönderi
mgm günceli atabilirmisiniz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mgm den sezonun ilk yoğun kar yağışı ikonu istanbul için pazartesi günü yoğun kar bekliyor
-
- Resmi Gönderi
Şu şiddetli karı merak ediyorum saatte 10 cm felan mı yağıyor
-
MGM Eskişehir'e az kalsın yoğun kar verecekmis
-
Bu haritaya göre İzmir sürpriz yapabilir. Yağış yoğun.soğukla çalışırsa kar düşebilir.
-
Bunlar neye göre bu haritayı yapmışlar bilmiyorum
-
Bunlar neye göre bu haritayı yapmışlar bilmiyorum
Haritada yağışı doğru gösterdiği Marmaranın doğu ve güneyi + İç Anadolu ve diğer kalan kısımlar İstanbul neye göre yoğun kar alacak acaba
-
Şu şiddetli karı merak ediyorum saatte 10 cm felan mı yağıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM sitesinden açıklamalar. 1,5cm/1mm oranında yağsa aynen dediğiniz gibi saatte 10cm, belki daha da fazla Görmek isterdim
-
- Resmi Gönderi
Marmara ve Ege Bölgesi’nin Batısında Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; 05.02.2023 Pazar günü sabah saatlerinden sonra Marmara’nın batısında (Trakya, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa’nın kuzey ve batısı) zamanla Ege’nin batısında ( İzmir, Manisa, Aydın’ın batısı) kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-80 km/sa), İstanbul Avrupa Yakasında yer yer tam fırtına (80-100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, kar yağışı olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
05.02.2023 10.00-06.02.2023 23.59
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
İstanbul da yeni turuncu uyarı da geldi MGM den
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -