SSW
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ZAhmet olmazsa buları bide açıklarmısınız.
-
ZAhmet olmazsa buları bide açıklarmısınız.
Hocam veri tahmin uzman arkadaşlarımız var onları etiketleyin onlar yorumlamasını yapar bende pek biliyorum ancak veri paylaşmı yapıyorum.
-
Sinan hocam qy sonundaki sistem lazim bize çünkü bu güçlü değil normal dalga
-
Dün gece ki efsane güncelleme sonrası oluşan kar haritası ümidimizi kaybetmeyelim halen gelme ihtimali var bu tamamen basınç dizilimleriyle alakalı atmosfere güveniyoruz.
-
Orta vade eps verileri hala bizim coğrafyadan yana.. Aralık son hafta için her bir güncelemede önem kazandı cuma gününe kadar netleşeceğini düşünüyorum... daha önce yaptığım kendi tahminimdede özellikle 27 Aralık ve yılbaşını hedef olarak göstermiştim
Asıl soğuklar tepemizde kalıyor bir süre sonrada kafkasa gidiyor. Bodoslama inmesi için ingilteredeki basıncın düşmemesi lazım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
son a o nao verilerinde düzelme var güncellemelere yansımasını bekliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan bence bu gfs hicbirseyine güvenme
-
Hasan bence bu gfs hicbirseyine güvenme
Guvenip guvenmemek degil hocam bizim icin gelişmeler var ve bunu modelelr son günlerde gostercek iyi izleyin ocak tada sistem alma olasiligimiz var
-
Bu sene accu ne diyorsa o
-
- Resmi Gönderi
Azorun önüne parazit atlamasa 2.fotoğrafta ki gibi yükselecek ve sistemi tam üstümüzde hapsedecekti ancak parazit azorun kafasını kuzeydoğuya uzatmasını engelliyor ve grönlanda çeviriyor güneyleyen parazit te sistemin atlantik ile birleşmesini sağlıyor.(son fotoğraf)
-