Ay ortasında stratosferik ısınma bariz belli. SPV Amerikadan Avrupa kıtasına konumlanıyor soğuklar avrasya sibirya tarafına kaymaya başlayacak. Isı akışında da traposfere eşleşme belli oluyor. Bölgesel rüzgarlarda düşüşte endekslerde adım adım nötre doğru tırmanmayanb başlıyor. Forumda ay sonu için konu açıldı birden fazla sinyalde kendini gösteriyor etkileri şubat ayında da devam edecektir.
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
Kral gfs böyle birşey vermiş nediyorsun Vortex İskandinav konumlanmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Estimator hocam eline koluna sağlık inşallah çok güzel şeyler olur
-
Odesay ayrım yapmak istemedim Avrupa derken iskandinavıda içine aldım.
-
- Resmi Gönderi
Tüm zamanların en sıcak yılı 2024 oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
AO;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. NAO;
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
ecmwf senaryo kümeleri baya iyi gelmiş
-
-
AO;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. NAO;
İkisi de çok kötü
-
İkisi de çok kötü
İyisinide gördük, boşver. Yine değişirler :olumlu:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonal rüzgarlar kuvvetli devam edecek
-
Acilen bu kışın bitmesi lazım hiç veri bizim lehimize değil
-