İşte ben sabahtan beri onu diyorum güçlü ekstrem sistemler avrupaya kayınca her yerde bize gelecekmiş gibi reklam yapılıyor.Isınma yer deiştirme minor yada major bize fayda sağlayacak gibi gözüksede izlanda atlantikteki parça parça parazitler oluşumu batı avrupaya çekme ihtimali az değil hatta daha olası bence.İnşallah yanılırız.
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senaryo kümelenmesi 6 şubatın bir kısmı ve 7-8 şubatta marmara ege yıldız saysın demiş resmen.
-
- Resmi Gönderi
ecmwf zonal rüzgar tahminlerini tutarlı bulmuyorum ancak yinede atalım istenilen seviyelere inmiş bulunmakta ancak bana göre 0 ın altına gidebilir hatta -10 lara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2012 4 şubatta da sistem direk bize indiryorlardı sonuç 0. 2018 şubat sistemindede biz daha avantıjlı sayılılıyorduk sonuç gene 0.Temkinli olup gaza gelmemek lazım beklemek şart.
-
- Resmi Gönderi
2012 4 şubatta da sistem direk bize indiryorlardı sonuç 0. 2018 şubat sistemindede biz daha avantıjlı sayılılıyorduk sonuç gene 0.Temkinli olup gaza gelmemek lazım beklemek şart.
Valla indiren indirene ama 0 ve altında ki zonal rüzgar değerleri bizim için iyi değil bunu bilerek biz şanslıyız demek prim için olabilir
-
- lere düşerse ısrar ederse major kapıda.
-
Valla indiren indirene ama 0 ve altında ki zonal rüzgar değerleri bizim için iyi değil bunu bilerek biz şanslıyız demek prim için olabilir
İşte yeni elemanları kandırıyorlar.Beklemek şart
-
- Resmi Gönderi
10-17 şubat iskandinav blokajı kesinleşti bakalım payımıza ne düşecek
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel
- Resmi Gönderi
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bağıra bağıra geliyor Sibirya
-
Bağıra bağıra geliyor Sibirya
Hocam sanki ama sıkıntılı gibi tam ülkeye girmeden kayıyor üzerimizden
-
- Resmi Gönderi
İlk bir hafta Sinoptik haritalarında gider gelir önemli olan 1 hafta sonradan başlar 240 saatin içine alalım ilk önce
-
İlk bir hafta Sinoptik haritalarında gider gelir önemli olan 1 hafta sonradan başlar 240 saatin içine alalım ilk önce
Hocam şimdiden sormak doğru değildir mutlaka fakat Türkiye ihtimali yüksek mi sizin gözünüzde ?
Ve bu ihtimal gerçeklirse sizce ülkemizin hangi bölgesi daha şanslı olur
-
- Resmi Gönderi
Hocam şimdiden sormak doğru değildir mutlaka fakat Türkiye ihtimali yüksek mi sizin gözünüzde ?
Ve bu ihtimal gerçeklirse sizce ülkemizin hangi bölgesi daha şanslı olur
Elimizdeki dar alan modellerle verileriyle bu senaryo yazılamaz bir niyetini beli etsin Şubat 8 gibi yeni verilerle yaparız tahminimizi
-