- Resmi Gönderi
Soğuk bakımından ülkemiz için en iyi gfs ve ukmo modeli uygun kısa-orta vadede başarılı olan icon değişecek mi ? bakalım...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoğuk bakımından ülkemiz için en iyi gfs ve ukmo modeli uygun kısa-orta vadede başarılı olan icon değişecek mi ? bakalım...
Açıklamaları da alırsak grafik veya görseller altına, neymiş,ne demiş,ne görünüyor? Bilmeyen olarak en başta ben pek memnun olacağım
Açıklamaları da alırsak grafik veya görseller altına, neymiş,ne demiş,ne görünüyor? Bilmeyen olarak en başta ben pek memnun olacağım
Bundan Sonra Açıklama İle Paylaşırım Verileri İlk Defa Paylaştığım İçin Tecrübem Pek Yok😊
Bundan Sonra Açıklama İle Paylaşırım Verileri İlk Defa Paylaştığım İçin Tecrübem Pek Yok😊
Elinize sağlık,sadece sizin için demedim..Maşallah gençler atar atar kaçarlar Bende bakar sadece beğenirim neyse içeriğini pek bilmem, çözemem
Londra Diyagramı. Diyagramdanda Anlaşılacağı Gibi Ayın 25’i İle 29’u Arasında Soğuk Senaryolar Fazla Ve Diyagramda Senaryoların Sıcaklık Ortalaması -5 Civarına Doğru Düşüyor
ECMWF’nin AO Verisi. Görüldüğü Üzere Ayın 23’ünden Aşırı Negatife Doğru Meylediyor Bu Da Sistemlerin Batı Avrupa’ya Gitmesi Demek. Ülkemiz İçin AO’nun Nötr Veya Nötre Yakın Olması Lazım.
ECMWF’nin AO Verisi. Görüldüğü Üzere Ayın 23’ünden Aşırı Negatife Doğru Meylediyor Bu Da Sistemlerin Batı Avrupa’ya Gitmesi Demek. Ülkemiz İçin AO’nun Nötr Veya Nötre Yakın Olması Lazım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Zaten hep öyle oluyor hocam busene havada görsek yeter kar
Hocam bunları atıyorsunuz ama açıklarmısınız bide size zahmet
Hocam bunları atıyorsunuz ama açıklarmısınız bide size zahmet
Bunlar ne biliyor musun 2004 yıl dönümü