Fena çıkmamış aslında hafif negatif nötre meylediyor ayın 1’inde
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
Eren kardeşim birsürü veri attın buraya ne anlama geliyor bunlar nolucak açıklarmısın bizede rica etsem.
-
- Resmi Gönderi
AO-NAO hiç fena değil
-
Naoya göre batı bölgeler kurak geçirebilir önümüzdeki dönemi
-
- Resmi Gönderi
Eren kardeşim birsürü veri attın buraya ne anlama geliyor bunlar nolucak açıklarmısın bizede rica etsem.
Gelo demek
-
Bu yaşadığımız sistemi ilk gösteren gem modeli yılbaşı sistemini alın bu sistemde sizin diyor
Hemde tamda sistemin girmesi gereken yerden noktatan. -
İtalyanlar bile sistem sizin diyor telaşa gerek yooookkkkk
Sıcaklık
Yağış
-
Efsane olacağını zannetmiyorum. Fazla ümitlenmeyin. 22 aralık kazığının, sisteminin hüsranı henüz dinmedi
-
Efsane olacağını zannetmiyorum. Fazla ümitlenmeyin. 22 aralık kazığının, sisteminin hüsranı henüz dinmedi
22 Aralık sistemin neresi kazık ülkemizin %70 kar yağdı
-
JMA efsane çıkmış gem gibi Çin modeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hiç birşeye yorum yazmamaya karar vermiştim ama neyse azor hocam gem kaç senedir Ecmf yanına cekmemismidir
-
Hiç birşeye yorum yazmamaya karar vermiştim ama neyse azor hocam gem kaç senedir Ecmf yanına cekmemismidir
Genelde öyle oluyor bende fark ettim bunu
-
22 Aralık sistemin neresi kazık ülkemizin %70 kar yağdı
Kar yağdı Allah'a şükür ama beklenilen 50 cm'ler gelmedi. İstanbulda çoğu yer karsız kaldı
-
İstediğimiz görüntüleri JMA vermiş biraz daha doğulu olsa müthiş olurdu
-
- Resmi Gönderi
JMA efsane çıkmış gem gibi Çin modeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. en dandik modeller arasında
-