Ocak ayının ikinci yarısı lehimize dönmeye başlıyor
Ben atıyodum tam hocam sen atmışsın ☺️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOcak ayının ikinci yarısı lehimize dönmeye başlıyor
Ben atıyodum tam hocam sen atmışsın ☺️
Türkçe: GEFS'nin Ocak 2012 ile gerçekten ilginç benzerlikleri var. Ayrıca iyi bir ENSO/solar analogu, bence kışın 2. yarısına girecek neredeyse en iyi analog.
3.hafta 6.faza geçiş ısınmadan 14 gün sonrası ise 22 ocağa denk geliyor .
Efsane 2012 yılı tekrarlanacak mı çoğunuz hatırlar o kışı heralde
Aşağıdaki sinoptik deseni 2012 kışına benzer gelişmekte olduğunu dün biz amatörler dünden beri dillendirmeye başladık Üstteki bu ay ortası, alttaki 2012...Basınç yerleşimlerine baktığımızda benzerlik büyük. 2012'de ilk İzlanda kökenli bir sistem almıştık. Arkasından'da Sibirya devreye girmiş ve ülkemiz adına efsane bir sistem yaşamıştık.
Bakalım bu senede aynı kaderi yaşayacaksınız
Daha Çok GösterEfsane 2012 yılı tekrarlanacak mı çoğunuz hatırlar o kışı heralde
Aşağıdaki sinoptik deseni 2012 kışına benzer gelişmekte olduğunu dün biz amatörler dünden beri dillendirmeye başladık Üstteki bu ay ortası, alttaki 2012...Basınç yerleşimlerine baktığımızda benzerlik büyük. 2012'de ilk İzlanda kökenli bir sistem almıştık. Arkasından'da Sibirya devreye girmiş ve ülkemiz adına efsane bir sistem yaşamıştık.
Bakalım bu senede aynı kaderi yaşayacaksınız
Hocam doğuda köylere ulaşım yoktu elektirik kesintisi filan sular donmuştu hatırlamazmıyım
Böyle tarihleri hatırlamak gerçekten güzel..Bende pek yer etmez tarihler genelde.
Böyle açık tarih verenlere , hatırlayanlara
2012 yağış konusunda Bombaydı apartmanların ikinci katına kadar kar yığınları vardı 23 nisanda bile merkzde kar yığınları duruyordu çok bereketli bir yıldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Her zaman ki gibi Marmara boşluğu😔
Hmm 🤔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hmm 🤔
Hasan cım bu görsel ne anlatıyor
Hasan cım bu görsel ne anlatıyor
Hocam bir arkadaş twitere atmıştı yazdığı şey şu Sibirya Azor birleşmesi dedim ne alaka bende düşünceli bir ifade attım işte sizden cevap beklemek istedim.
Hmm 🤔
Bu hangi modelden?
Ocak sonu ve Şubat ayı ilk hafta görüntü.