- Resmi Gönderi
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
- Resmi Gönderi
Pazartesi ecmwf verileri güncelleniyor
-
- Resmi Gönderi
Bu arada yeni salınım grafik endeksi çok hoş
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
50 senaryo ortalaması azoru böyle öngörüyor ve bence gayet iyi
-
- Resmi Gönderi
Naonun hafif pozitif olmasıda azorun biraz yatmasına neden oluyor buda bizim işimize geliyor belkide,negatif olursa aradan bir siklon patlayıp atlantik ile birleşebilirdi sistem
-
- Resmi Gönderi
Sapma haritası
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncel bölgesel rüzgarlar 10m/s nin altına inmediğinden avrupa öküzün trene baktığı gibi bakıyor
-
Naonun hafif pozitif olmasıda azorun biraz yatmasına neden oluyor buda bizim işimize geliyor belkide,negatif olursa aradan bir siklon patlayıp atlantik ile birleşebilirdi sistem
Güncel durumda negatif NAO olsa idi atlantik jeti kuvvetlenir , Doğu-Orta avrupa lkeler kurak tarafta kalırdı. Bu tip basınç patterninde de kaymağı ingiltere ve atlantik okyanusu yerdi. Gfs hala bu senaryoya evrilebilecek çıktılar veriyor hatta. Sanmıyorum bu saatten sonra dramatik bir değişiklik olacağını
-
Güncel durumda negatif NAO olsa idi atlantik jeti kuvvetlenir , Doğu-Orta avrupa lkeler kurak tarafta kalırdı. Bu tip basınç patterninde de kaymağı ingiltere ve atlantik okyanusu yerdi. Gfs hala bu senaryoya evrilebilecek çıktılar veriyor hatta. Sanmıyorum bu saatten sonra dramatik bir değişiklik olacağını
Abi sen ne düşünüyorsun bu sistem hakkında sence bize mi gelecek
-
Abi sen ne düşünüyorsun bu sistem hakkında sence bize mi gelecek
%70 bizde diyorum. Gücü , etki alanı konusunda detaya gireceğim önümüzdeki günlerde
-
Ben de bir şey soracaktım: Bu Kanada modelinin şimdiye kadarki başarı oranı/düzeyi nedir?
-
- Resmi Gönderi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) endeksler pozitife meyil ediyor bakalım ay sonumu geliyor yoksa 18-19 mu
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) endeksler pozitife meyil ediyor bakalım ay sonumu geliyor yoksa 18-19 mu
Kendi bölgem için konuşursam pzoitif endeks bölgem için iyi ayrıca ull endeks bakmak doğrumu pek bilmiyorum ve evet aşırı pozitiften ntöre iniş sağlanıyor orda ülke sistemi diyebiliriz.
-
Mjo faz5 de
-