Doğu Karadeniz için iyi
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
Diyorum ya bizim için Marmara için çok kötü bir kış bu sene işte
-
Diyorum ya bizim için Marmara için çok kötü bir kış bu sene işte
Ocaktan ibaret değil kış bı ay siz iyi sistem alırsınız bı ay doğu bu trend böyledir bakalım göreceğiz Kasım ayı verileri bı gelsin ozaman netleşir bazı şeyler Aralık ve Ocak ilk hafta bende kuze kuzey batı kesimler için güzel kış bekliyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Grönland daki buzul erimeleri 2012'ye benzer şekilde bunun atmosfere etkisi olacaktır illaki
-
- Resmi Gönderi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) ek olarak Eylül başında devasa erime oldu kaynağı belirtelim Kadir emre
-
Kasım ayı GEM5Nemo tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şubat Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aralık Ayı
Ocak Ayı
Şubat Ayı
Ben oldukça soğuk bir kasim bekliyordum. Enteresan bir tahmin olmuş. Zaman gösterecek artık neler olacağını.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şubat Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cidden çıkan modellere bakıkıncada cidden çok kötü ve berbat bir kış bizleri bekliyo gibi ben sadece bu çıkan modellere bakarak yazıyorum bunları He diyen varsa bunlar daha hiçbirşey birsürü veri var buyursun yazsın hayırlı akşamlar herkese
-
Batı bölgeler için kasım ayı olumlu sinyal verdi ecmwf
Doğu bölgeler ilk yarısı kurak geçebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hala bir kaç arkadaş şey sanıyor attığımız verilerin bire bir aynısı olacak arkadaşlar attığımız veriler bir tahmin bire bir aynısı olacak diye bir şey yok gün geçtikçe güncelleniyor sadece daha kışa aylar kalmış kötümü geçecek filan diyorsunuz bi bismillah kasım ayı bi gelsin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sibirya kar örtüsü son yıllara göre fena durmuyor. Kapsamı alanı genişliyor Ekim sonuna kadar bakalım neler olacak..👀
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sibirya kar örtüsü son yıllara göre fena durmuyor. Kapsamı alanı genişliyor Ekim sonuna kadar bakalım neler olacak..👀
Kasımda daha iyi olacaktır 😇 bende aticaktim bu veriyi hocam
-
Kasımda daha iyi olacaktır 😇 bende aticaktim bu veriyi hocam
Bizim içinmi hocam
-
Bizim içinmi hocam
Erdalcım net bir şey diyemiyoruz şuanlık Kasım ayı gidişatı gösterecek bize Allah'ın izniyle güzel bir kış olacak gibi görünüyor Modeller yavaş yavaş güncelleniyor İnşallah Batıdan İç Kesimine Güneyine Doğusuna güzel bir kış yaşarız umudunu yitirme
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğu ve batı bölgeler hiç iyi gözükmüyor. Kuraklığa devam edecek gibi de gözüküyor. Bu verimsiz süreç umarım Kasım'da düzelir.
-