- Resmi Gönderi
Boş kalmasın konumuz, sağolasın abim.Eline sağlık Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBoş kalmasın konumuz, sağolasın abim.Eline sağlık Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Güncel ecmwf verileri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hiç Ama Hiç Beğenmedim. Ortalama Üstü Sıcaklık Ve Az Yağış🤮🤮
Hiç Ama Hiç Beğenmedim. Ortalama Üstü Sıcaklık Ve Az Yağış🤮🤮
500hpa kırım ataklı sistemleri getirebilir yb batilarsa hocam sadece onu beğendim dediğin gibi ortalama üstü sıcaklık ama geçen seneye aynı gidiyor nerdeyse
Uzun vade ao nao
Biz bunu anlattık -1 ve +1 arasının genellikle türkiyeye yarayacağını -1 ve altının genellikle italya veya batısına yarayacağını jf kennedy reis ile anlattık Sibirya T.Y.B(GUGUL)
ECMWF Ens NAO Ve AO Verileri. Aralık 21 Gibi Bir Sistem Gelebilir Diyor
ECMWF Kontrol Ve Ens Uzun Vade Verileri
Gem5Nemo Aralık Güncellemesi Tahmini: Bu sefer güzel bir şey yazamıyorum tablo okadar iğreçkki ocak ayını normallerin üstü sıcaklık vermiş...
Fakat aylık mevsimlik tahminleri çok tutarlı olmadığı için bi yandan seviniyorum umarım bu tablo böyle olmaz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem5Nemo Aralık Güncellemesi Tahmini: Bu sefer güzel bir şey yazamıyorum tablo okadar iğreçkki ocak ayını normallerin üstü sıcaklık vermiş...
Fakat aylık mevsimlik tahminleri çok tutarlı olmadığı için bi yandan seviniyorum umarım bu tablo böyle olmaz.
ECMWF Güncellenen Mevsimlik Tahminde Buna Benzer Bir Çıktı Vermiş
Ecmwf güncellenecek bu akşam
Ecmwf güncellenecek bu akşam
Bakalım Nasıl Bir Çıktı Subacak
Bakalım Nasıl Bir Çıktı Subacak
Verilerini demek istedim
Verilerini demek istedim
He Anladım NAO, AO Vs Vs
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem5Nemo Aralık Güncellemesi Tahmini: Bu sefer güzel bir şey yazamıyorum tablo okadar iğreçkki ocak ayını normallerin üstü sıcaklık vermiş...
Bu geçen ay yanlış hatırlamıyosam aralık ayı için bazı yerleri soğuk ve çoğu yeri normallerde vermişti galiba ancak aralık ayı sıcak kapanacak gibi(kesin değil henüz).O yüzden çok kaale almıyorum.Ama yine de önemli bir veri.
ECMWF Ens Güncel NAO Ve AO