- Resmi Gönderi
Kötü şeyleri mi olmuş kardeşim
Fazların arasında anlaşmazlık var ufak tefek bir sözlü sataşma olmuş daha fazla ileri gitmeden
Şubatta güzel görüntüler görebilirsiniz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKötü şeyleri mi olmuş kardeşim
Fazların arasında anlaşmazlık var ufak tefek bir sözlü sataşma olmuş daha fazla ileri gitmeden
Şubatta güzel görüntüler görebilirsiniz.
Kötü şeyleri mi olmuş kardeşim
Şubat ayıda gitti malesef tek care yağış yağmur oda yok ömründe böyle ısrarcı ne mjo fazı nede basınç yerleşimi görmedim 2007 buna on basar böyle uzun süreli kuraklık hic olmadi ...
Serkan böyle sözlere gerek yok adam tahmin yapıyor sadece hepimiz gibi
Boş bir adamsın
Kardeş adam doğruları söylüyorsa neden boş olsun onun hatası tek veriye göre tahmin yapmasi
Serkan böyle sözlere gerek yok adam tahmin yapıyor sadece hepimiz gibi
Bn bişey demiyorum ki tam Şubat ayini kaybettik diyeli 1hafta oldu Okey onun tahmini görüşü ama hergun aynı şeyi söylemesine gerek varmı
Kardeş adam doğruları söylüyorsa neden boş olsun onun hatası tek veriye göre tahmin yapmasi
Bnde ondan dedim zaten hergun aynı şeyi sadece bir veriye bakarak şöyledigi icin
Bn bişey demiyorum ki tam Şubat ayini kaybettik diyeli 1hafta oldu Okey onun tahmini görüşü ama hergun aynı şeyi söylemesine gerek varmı
Görmezden gelebilirsin
Doğruluğu yok ki .
Öyle veya böyle yazılmış,biraz hoşgörü ve anlayışla karsilayalim ...
Doğru yanlış varsa güzelce yazalım,bu en iyisidir.
Arkadaşlar! bakın biz sağlam kış ve uzun süreli yağışlar istiyorsak burdan
1 mjo fazı
2 Vortex kutup girdabı
3 Hint fazı
4 La-nina etkileri
5 Nao ve Ao
Mjo fazı çok etkilidir ama merkeze yolculuk yaptıkça sıkıntılı süreçler devam ediyor
Strotosfer ısınması olucaksa Mjo 4 5 6 ve 7 güçlü girmesi gerekiyor şuanda oda yok o yüzden ani Strotosfer ısınması beklemiyorum ocak gibi Şubat olucak gibi görüntü sunuyor...
Eren attığın mjo endeksiyle şu görüntü bağdaşıyor mu?
Eren attığın mjo endeksiyle şu görüntü bağdaşıyor mu?
Attığım değişken ama olursa şaşırmam.
Attığım değişken ama olursa şaşırmam.
En azından işimize yarayacak bir sinoptik görürüz diye düşünüyorum.
Açıklama