- Resmi Gönderi
insallah,atlantikteki parazitler yok olup,azor yükselip bikaç gün kar alırız umarım
Akşam son değerlendirmelere bakayım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturinsallah,atlantikteki parazitler yok olup,azor yükselip bikaç gün kar alırız umarım
Akşam son değerlendirmelere bakayım
15 şubattan sonra kutup bölgesine ısı akışı var
Kış boyunca ilk defa bu kadar iyi veriler var
eren,eline emeğine sağlık,ama kısaca bu görselleri yorumlayabilirmisin? lütfen böylece bu süreci daha soğuk kanlı takip edebiliriz
eren,eline emeğine sağlık,ama kısaca bu görselleri yorumlayabilirmisin? lütfen böylece bu süreci daha soğuk kanlı takip edebiliriz
Ustteki fotoda ao -1 lerde yani kutup soguklari serbest kalmis diyor ortadakinde nao 0 yani izlanda pasif olacak diyor ust uste sistemler alacaksınız diyor ama modellerde oyle bisey yok. Alttaki fotoda da subat ortasi stratosferde bir isinma olacak kutup girdabinda değişimler olacak subat sonu ve mart hareketli olacak diyor
Kış boyunca ilk defa bu kadar iyi veriler var
Veri meri dinlemiyor modeller valla
Ustteki fotoda ao -1 lerde yani kutup soguklari serbest kalmis diyor ortadakinde nao 0 yani izlanda pasif olacak diyor ust uste sistemler alacaksınız diyor ama modellerde oyle bisey yok. Alttaki fotoda da subat ortasi stratosferde bir isinma olacak kutup girdabinda değişimler olacak subat sonu ve mart hareketli olacak diyor
Teşekkürler
Bölgesel rüzgarlar düşmeye başlayınca azorun hareketi
Bu sistemin neden gelmediğini açıklayabilecek biri var mı
Ural yükseğini görmeye devam edersek şubatın son haftasına kadar model takipleri sıkıcı geçer
Bu modeller ve veriler şaka mı tamam avrupa ve atlantiğe bakıyoruz çıldırıyoruzda amerikada bile çok farklı veriler tutarsız gfs çıktısına göre pna negatif olması lazımken pozitif ancak model ve veri birbirinden farklı.
Her şeyin kopma zamanı burası doğrudan bizim azorun bağlantısını etkiliyor endeks nötr civarı olduğundan ne negatif görüntü ne pozitif görüntü sunuyor ve kararsızlık sonucu tamamen takibe dayalı oluyor
Hocalarım benim üzerime kalmaz fakat modeller son senelerde tutarsızlığını küresel ısınmaya bağlı diye düşünüyorum fakat model ve veri farklılıkları bence yapay zekanın hatası olduğunu düşünüyorum okuduğum kadarıyla bu kadar çelişkinin kesinlikle normal olmadığı umarım her şey düzelir son 72 saatte bile modeller değişiyor ve bu kez de bizim lehimize dönmesini umuyorum. Açıkçası kış başından beri bu kadar sistem kaçırmamız çok üzücü bir olay....
Bu yil gerçekten saç baş yoldurur