İndexler çıktı Hocam sıkıntı varmı indexlerde Hocam
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
Güncel
-
Güncel
Sıkıntı varmı Hocam
-
Sıkıntı varmı Hocam
Endişeye mahal yok endişeye
-
Sıkıntı varmı Hocam
Hemen hemen dünkü ile aynı şu anlık sıkıntı yok
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok büyük bir değişim yok gibi duruyor.
-
Çok büyük bir değişim yok gibi duruyor.
Dünde böyle aynısıydı
-
Indexlerde bir sorun yok
-
Bu endexle nasıl sistem kaçar gerçekten akıl almıyor. Basınç dizilimleri o kadar saçma bir hal aldı ki şaşırıyorum. Nao notlrlerde hem de uzun süre. Ao -5 ten notre fırlıyor. Yani soğuklar güney enlemlere inip azorun destegiyle notre giderken bize gelecek. Ama ne hikmetse İzlanda şişiyor Azor ölüyor soğuklar dönüp dolaşıp pv ye geri dönüyor. Sistem nasıl bu hale geldi be. Neyse ecm nin 216 saatinde 2017 görüntüsü seziyorum pes etmeyecez .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harunsalman aynı görüntüyü ben de sezdim hocam ama işte yakın vadedeki bu rezillikleri görünce gram umurasmıyorum. Ama endekslerle daha uyumlu duran bir çıktı bence
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 15 şubat ao-5 sistem avrupayla birleşmesi muhtemeldi zaten 24-25 şubata doğru -2,-1 yapabilir takip edilmesi gereken tarih aralığını verdik daha ne yapalım
-
Bu endexle nasıl sistem kaçar gerçekten akıl almıyor. Basınç dizilimleri o kadar saçma bir hal aldı ki şaşırıyorum. Nao notlrlerde hem de uzun süre. Ao -5 ten notre fırlıyor. Yani soğuklar güney enlemlere inip azorun destegiyle notre giderken bize gelecek. Ama ne hikmetse İzlanda şişiyor Azor ölüyor soğuklar dönüp dolaşıp pv ye geri dönüyor. Sistem nasıl bu hale geldi be. Neyse ecm nin 216 saatinde 2017 görüntüsü seziyorum pes etmeyecez .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben de şaşırdım açıkçası izlanda bukadar aktif olmamalı. Son 3 gün kalaya kadar pes etmek yok!
-
- Resmi Gönderi
Ao -5e düşmüş tarihlere bakın tek tek , sizin için hatta çoğu kişinin bilmediği ao geçmişini atayım.
Tarih aralığını seçip buradan bakın sonra meteocielden bakın o tarihlere
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -