- Resmi Gönderi
Hangi tarihler için güzel bu veriler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHangi tarihler için güzel bu veriler
Hangi tarihler için güzel bu veriler
Hangi tarihler hocam
AO bir anda pozitife fırlamış yoksa 2017 mi?
Hangi tarihler hocam
Soruya soruyla mi cevap veriyorsun 😃
Hocam ben anlamam indexden size sordum
Hocam ben anlamam indexden size sordum
Oda latife etmiş abim
20 ve sonrası olasılığı yüksek
Ecwmf' nin 17-24 Şubat arası beklediği sistem
500 hpa anomalisi
Ecwmf' nin 17-24 Şubat arası beklediği sistem
500 hpa anomalisi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam yüksek basınç marmaraya çok yanaşmış gibi ve sanki Karadeniz sistemi ön görmüş gibi bu sadece benim fikrim hocalarımız tabi ki daha iyi bilir
Hocam yüksek basınç marmaraya çok yanaşmış gibi ve sanki Karadeniz sistemi ön görmüş gibi bu sadece benim fikrim hocalarımız tabi ki daha iyi bilir
Problem yok asorun araya set olması ve bunu ecmwfin onaylaması çok önemli gerisi hallolur
Problem yok asorun araya set olması ve bunu ecmwfin onaylaması çok önemli gerisi hallolur
Anladım hocam çok teşekkür ederim
Bu anamoli Erdal
Bu anamoli Erdal
Anladım dedim zaten abi teşekkür ettim hocamada sen neden üstüme geliyosun ki abi şimdi anlamadım kötü bişey demedim veya yapmadım abi sordum cevabımı aldım anladım dedim teşekkür ettim zaten
Anladım dedim zaten abi teşekkür ettim hocamada sen neden üstüme geliyosun ki abi şimdi anlamadım kötü bişey demedim veya yapmadım abi sordum cevabımı aldım anladım dedim teşekkür ettim zaten
Ne üstüne gelmesi açıklama yaptık zahmet ettik ve kim kimin üstüne gidiyor.
Ne üstüne gelmesi açıklama yaptık zahmet ettik ve kim kimin üstüne gidiyor.
Bilmiyorum abi bende yanlış anlamış olabilirim seni abi