Yağmur yağışları artmasına rağmen halen doluluk azalıyor. Sanırım kar yağışı artık şart.
Barajlarımızdaki Son Durum
-
Siberian_Tiger -
10 Ekim 2017 13:59
-
-
- Resmi Gönderi
Yağmur yağışları artmasına rağmen halen doluluk azalıyor. Sanırım kar yağışı artık şart.
Kesintisiz günlerce süren ve toplamda 100mm civarı birikim yapan yağışlar veya örtülü kar yağışı olmadıkça barajda azalış durmaz.
-
%21,71 Dolu %78,29 Boş
(İSTANBUL)
Yahu bu barajlar olayını hala çözemedim gitti nerden alınıyor bu bilgiler İstanbulun en önemli su kaynağı Ömerli barajı ve ben oraya çok yakınım arada balığa gidiyoruz. Öyle kayda deger şekilde su kaybı ooo felan su bitmiş diyecek şekilde bir görüntü yok. Medya şişirlemelerine gelmeyin.
Evet dogru yağış yok kuraklık var ama her yer için aynı durum yok. Ha yine bundan nem alarak suya zam yapanlar ve bu işi devlete yıkanlar olacak orası siyasete girer konuşmak pek olmaz.
-
- Resmi Gönderi
Bilmem ki iskinin sitesinden alıyorum. Doğruyu yazmıyorlar mı dersin abi.
-
Bilmem ki iskinin sitesinden alıyorum. Doğruyu yazmıyorlar mı dersin abi.
İSKİ sitesinin şuan için hangi kuruma baglı oldugunu araştırmak lazım.Malum sezon bitiyor zam zamanı eee birşeyler olacak ki zam olsun. Bak bi ara yogun yasaklar da petrol bile dibe vurmuştu şuan. Para ve paralar lazım. Birşeyleri öne sürerek.
-
- Resmi Gönderi
%21,83 Dolu %78,17 Boş
(İSTANBUL) Düne göre %0,13 lük artış yaşandı
-
- Resmi Gönderi
%19,79 Dolu %80,21 Boş
(İSTANBUL) Durum çok kötü. Kışı dolu bitirmemiz gerekirken kış ortasına geliyoruz hala azalıyor.
-
- Resmi Gönderi
Alibeyköy barajı otlak oldu
4 yıl önce teknelerin gezdiği barajda şimdi hayvanlar otluyor
-
Ocak ve Şubat barajlar açısından çok önemli ne alırsak kârdır aslinda . Ama sağlam bir karlı sistem şart bu barajlara
-
- Resmi Gönderi
%19,16 Dolu %80,84 Boş
(İSTANBUL) Unutmassam haftaya da atacağım. Bakalım ne kadar değişim olacak.
-
- Resmi Gönderi
%22,10 Dolu %77,90 Boş
İstanbul barajları dolmaya devam ediyor. Alacağımız yağmur ve karla birlikte epey daha dolacaktır.
-
%22,10 Dolu %77,90 Boş
İstanbul barajları dolmaya devam ediyor. Alacağımız yağmur ve karla birlikte epey daha dolacaktır.
Kar yağışı normal yağmura göre daha fazla baraj doldurur bitecek kuraklık inşallah
-
- Resmi Gönderi
Normal bir kis gecirseydik bile yani mn yagisli yinede su skntisi olma ihtimali olurdu bundan 5-10 sen sonra zaten mn tatmin etmeyecek mn ustu lazim istanbul adina her gun artan nufus.
-
- Resmi Gönderi
Ek baraj yapmalari lazim ya da su tasinimi
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. %25'e geldik
-