Barajlarımızdaki Son Durum
-
Siberian_Tiger -
10 Ekim 2017 13:59
-
-
-
Dün köye gittim Sazlıdere çok kurumuş bu kadarını 2011 de gördüm
-
- Resmi Gönderi
@Bugra1223 Edirne'de sazlıdere değilmi? Bu sene kurak geçmedi bence ama, bölge bölge yağış alan yerler de farklılıklar olabilir.
-
@whisper yok hocam herkes öyle sanıyor. Çatalca’ya bağlıydı eskiden şimdi mahalle olarak geçiyo köyün adı Sazlısbosna
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
eylül de inşallah barajlarımız eski haline döner
-
İstanbul Barajlarının Genel Doluluk Oranı
%35,93 Dolu %64,18 BoşElbet Herkes Kendi Memleketine Kar Yağsın Diye Bekler Ancak Ülke Olarak Kasım Ayında Resmen Barajlarımızın doluluk Oranları %40 lara geriledi Türkiyenin En Fazla Yağış Alan Bölgesi Karadeniz'de Bile Barajlarda 25 Gün Yağmur Yağmayınca Büyük Sıkıntı Oluştu Samsun İçme Suyu 10 Gün Öncesinde Yosun Kokuyordu Kar'dan Ziyade Geleceğimizi Etkileyen Bu Kuraklık İçin Yağmur Her Zaman Şart.
-
- Resmi Gönderi
Doğru,inşallah ayın 10unda iyi yağış alırız
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul
Konuyu bulamadım buraya atayım bari
-
- Resmi Gönderi
O kadar yağış almamıza rağmen hala düşük seviye sebebi çok belli Bizim yüzümüzden su bitmeyecek gibi kullanırsak hep israf edersek işte o zaman değerini anlarız.
-
İstanbulda Son zamanlarda görülen Yağışlardan sonra barajların ortalama doluluk oranı %49.88 olarak belirlenmiştir
-
Yaz Ayına Girmeden İstanbul Barajlarının ortalama Doluluk Oranının %80'lere Dayanacağını Belirtmek isterim.
-
barajlarımızdaki su oranını çok önemli bu arada aldığımız yağışlar iyi oldu.
-