- Resmi Gönderi
Sistemci5534 doğum günün kutlu olsun abi yeni yaşın da inşallah güzel şeyler yaşarsın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemci5534 doğum günün kutlu olsun abi yeni yaşın da inşallah güzel şeyler yaşarsın.
sistemci doğum günün kutlu olsun nice 8 Ocak gibi sistemlere
Doğum günün kutlu olsun kardeşim Sistemci5534
Doğum günün kutlu olsun abi Sistemci5534
Sistemci5534 doğum günün kutlu olsun abi
Sistemci5534 doğum günün kutlu olsun.
Sistemci5534 nice güzel yaşlara,sağlıkla, mutlulukla
Sistemci5534 doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sevdiklerinle..
Sistemci5534 sayın adminim.
Yeni yaşın hayırlı olsun. Sevdiklerin ile nice güzel mutlu sağlıklı senelere.
Çok sağ olun üstadım yeni foruma girebildim. Kusuruma bakmayın çok teşekkür ederim. Rabbim hep birlikte yaşlanmayı nasip etsin. Dile kolay 3 sene oldu bu forumda yaşlandım desem yanlış olmaz sanırım.
sistemci doğum günün kutlu olsun nice 8 Ocak gibi sistemlere
Sinan abi çok teşekkür ederim. Allah sizlere de aileniz ile hayırlı seneler ihsan etsin inşallah :okey:
Doğum günün kutlu olsun Sistemci5534 reis Nice senelere.
Doğum günün kutlu olsun kardeşim Sistemci5534
Çok sağolasın ercan abim. Allah razı olsun hep beraber olsun inşallah mesajlarınızı yeni gördüm. K bakmayın.
Doğum günün kutlu olsun abi Sistemci5534
Çok teşekkür ederim İzlanda kardeşim Rabbim sizlere de uzun ömürler versin inşallah.
Sistemci5534 doğum günün kutlu olsun abi
Sağ olasın Ömer kardeşim. Allahım sizlere de hayırlı uzun sağlıklı ömürler ihsan etsin.
Doğum günün kutlu olsun Sistemci5534 reis
Nice senelere.
Can kardeşim adın gibi can olan canımız kanımız forumumuzun medarı iftiharı çok teşekkürler hepinize iyi varsınız. İkinci ailemiz Havalarınsesine çok teşekkürler.
Sistemci5534 Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allahım ayağına taş değirdirmesin. Polisim, gosmerim
Sistemci5534 Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allahım ayağına taş değirdirmesin. Polisim, gosmerim
Abim Allah razı olsun hepinizden, uzun ve zor süreçte hep beraber 3-4 senemiz geçti. Nice senelere beraber gireriz inşallah.