Özel günler ve kutlamalar ,tebrik mesajlarınızı buradan paylaşabilirsiniz.
Doğum Günü Kutlamaları
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ailen sevdiklerinizle bir ömür boyu mutluluklar sağlıklı sıhhatli senelere erişmek dileği ile.
Doğum günün kutlu olsun kardeşim..
@Sistemci5534 -
- Resmi Gönderi
@Sistemci5534 EMRE doğum günün kutlu olsun kardeşim Dostum Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hakkında hayırlı ne varsa bir an önce olsun
-
- Resmi Gönderi
Doğum günün kutlu olsun @Sistemci5534 abim
-
@Sistemci5534 Forumumuzun Emektarı Emre Hocam, Doğum Gününüzü En İçten Dileklerimle Kutlarım.
-
- Resmi Gönderi
Tüm herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar beni duygulandırdınız vallahi daha yeni gördüm. Böyle bir sürpriz beklemiyordum vallahi 1 sene daha şaka maka geçti yaşı ettik 29 vay vay insan bir yandan seviniyor bir yandan ömründen bir yaş gittiği için ömürden gidiyor ama çok şükür inancımız ile geçsin Rabbim sağlık huzur ve en önemlisi de imanlı yıllar nasip etsin cümlemize inşallah tekrardan konuyu açan @>>>WinteR<<< Feyzullah abime , @Sinan abime @Can kardeşime @whisper mustafa dayıma @YuSuF kardeşime, @UsTaD Yasin enişteye @Sibiryali @SinanHava @ANALİZCİ @neyzen748 kardeşim ve adını şu an buraya sığdıramadığım bir çok abime kardeşime bu forumda olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Bugünü hatırladıkları ve bana hatırlattıkları İçin .. geride bıraktığım şu 1 yıl içinde üzdüğüm kırdığım istemeden üzdüklerim elbette olmuştur. Öncelikle insanız hata yaparız ve bu Doğum günümün ; şu mübarek cuma gününe gelmesi hikmeti ile herkesin haklarını bana helal etmesini dilerim.. benden yana herkese helaldir. Tam gaz yolumuza devam edelim inşallah .. hayırlı geceler HS AİLESİ
-
Doğum günün kutlu olsun SİSTEMCİ EMRE abim @Sistemci5534
-
- Resmi Gönderi
Doğum günün kutlu olsun SİSTEMCİ EMRE abim @Sistemci5534
Eyvallah kardeşim bir ömür boyu bu kadro ile ailesi olarak sonuna kadar olsun inşallah torunlara anlatacağımız nice güzel kışlar ile olsun inşallah
-
- Resmi Gönderi
@Sistemci5534 Forumumuzun Emektarı Emre Hocam, Doğum Gününüzü En İçten Dileklerimle Kutlarım.
Eyvallah kardeşim inşallah hep berbaer acısı ile tatlısı ile bir yılı daha devirdik bakalım teşekkür ederim
-
- Resmi Gönderi
He tamam buraya da iyi olmuş.
@Sistemci5534 nice mutlu yıllara, sağlık ve mutlulukla
De hayde yakala :rofl: :rofl:Eyvallah dayım Allah razı olsun
@Sistemci5534 EMRE doğum günün kutlu olsun kardeşim Dostum Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hakkında hayırlı ne varsa bir an önce olsun
İnşallah Sinan abi şu iki sene benim için baya zor geçiyor dualarınızı eksik etmeyin
Doğum günün kutlu olsun @Sistemci5534 abim
eyvallah kardeşim Allah razı olsun bir ömür boyu inşallah
-
- Resmi Gönderi
Nice senelere Sinan reis Doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallah -
- Resmi Gönderi
Nice yaşlara @Sinan reis..Allah herşeyi gönlüne göre versin abim
-
- Resmi Gönderi
Teşekkür ederim abi hep beraber
-
- Resmi Gönderi
Nice senelere Sinan reis Doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallahTeşekkür ederim kardeşim benim hep beraber
-
Reislerin Reisi, Doğum Günün Kutlu Olsun..
@Sinan :nice senelere:
-