- Resmi Gönderi
Saadet abla doğum günü işlerini sevmem ne kendime ne başkasına ama Afrika atağı hayrına doğum günün kutlu olsun 🥵😂🎂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaadet abla doğum günü işlerini sevmem ne kendime ne başkasına ama Afrika atağı hayrına doğum günün kutlu olsun 🥵😂🎂
Saadet abla doğum günü işlerini sevmem ne kendime ne başkasına ama Afrika atağı hayrına doğum günün kutlu olsun 🥵😂🎂
Dur deme ya, bu gece gelmesin 😂 Çok teşekkür ederim 🤗
Saadet Yeni yaşında umarım çok daha mutlu olursun şimdeden mutlu yıllar sevdiklerinle kazasız belasız inşallah Umarım bol bol kar görürsün yoroz etkisi olmaz inşallah
Doğum günün mutlu yeni yaşın huzurlu olsun
Saadet doğum günün kutlu olsun
Saadet doğum günün kutlu olsun 💮. Yeni yaşın sağlık, mutluluk ve huzur getirsin inşallah. Güncellemede Hatay'a da 3 5 bir şey at. Burada bu kadar adam çiğ et görmüş aç kedi gibi bekliyoruz 😜😜🏃🏻♂️
Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşAllah. Beklemede kalın geliyorum dermişim de sıcak çıktı denk gelmezse 😅🎉
Ordan kutladık burdan kutlayalım adet yerini bulsun Saadet nice mutlu yıllara
Saadet Yeni yaşında umarım çok daha mutlu olursun şimdeden mutlu yıllar sevdiklerinle kazasız belasız inşallah Umarım bol bol kar görürsün yoroz etkisi olmaz inşallah
Yoroz ayrıntısına kalbimi bırakıyorum😂 Çok teşekkür ederim 🤗
Doğum günün mutlu yeni yaşın huzurlu olsun
Teşekkür ederim ☺️
Saadet doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederimm 🤗
Saadet yeni yaşını güle güle kullan inşallah 😊 iyi ki aramızdasın. Doğum günün kutlu olsun 👏👏
Ordan kutladık burdan kutlayalım adet yerini bulsun Saadet nice mutlu yıllara
Adetleri seviyoruz 😅 Teşekkür ediyorum tekrardan ☺️
Saadet doğum günün kutlu olsun ablacım
Teşekkür ederim canım 🥰
Yoroz ayrıntısına kalbimi bırakıyorum😂 Çok teşekkür ederim 🤗
Birgün kazma kürek alıp kazarız merak etme ama buseferde merkeze fırtına girdi diye millet şikayet edecek o ne olacak:D
Saadet yeni yaşını güle güle kullan inşallah 😊 iyi ki aramızdasın. Doğum günün kutlu olsun 👏👏
Çok teşekkür ederim. Ben de aranızda olmaktan çok mutluyum. Nice senelerimiz olsun ☺️