- Resmi Gönderi
Can abi benim konumum için ne dersin ne zaman başlar ne olur abi.
Pek bir şey beklemiyorum geçen sistemdeki gibi beklentiye girme. Sürpriz olursa havada kar görürsün ve izlersin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCan abi benim konumum için ne dersin ne zaman başlar ne olur abi.
Pek bir şey beklemiyorum geçen sistemdeki gibi beklentiye girme. Sürpriz olursa havada kar görürsün ve izlersin.
Aydın köşk başçayır köyü hocam bakarsanız sevinirim
Yarın Akşamdan sonra kar yağışı ihtimali yüksek hocam. Eğer yağışı yakalarsanız kar olarak düşecektir.
Aydın 400 rakım hava çok soğudu kar erken başlayabilirmi
MGM sitesi son durumlardan Çine/Hacıpaşalar köyüne bakabilirsiniz. 550 küsür rakımda yer alıyor.
Bu sistemle alakalı yorum ve tahminlerimi sonlandırdım. Konu altından normal bir şekilde devam ediyoruz. Tahmini merak eden 1-2 sayfa geride bulabilir.
Can abi konumum 5 derece gösteriyor grapuel olabilir mi
Hayır böyle bir ihtimal mevcut değil.
CAN hocam Çorum sizce yarın akşam-gece kar alır mı
Sıcak cepheyle bir yağış olacak gibi duruyor durmasına ama sıcaklık 2 3 decelerde salınıyor. Eğer sıkıntı çıkmazsa kar görülebilir. Beklentiye ise girilmemeli.
Yarın öğleden önce Marmara'nın Batısı ve Kuzey Ege'de başlayacak olan yağışların ilerleyen saatlerde Ege Bölgesi ve Antalya'ya yayılması, yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. Ege ve Akdeniz Sahillerinde yine Ufak Çaplı Dolu, Fırtına görülebilir.
Uyarı Başlangıç: 1 Şubat 11:00
Uyarı Bitiş: 2 Şubat 06:00
Sahutt Muhammed Ali Ömer Sorumlularımıza Duyurulur.
Ülkemiz hafta sonuna kadar ilkbahar hatta bazı bölgelerde cuma günü yazdan kalma havalara rastlanılabilir normallerin 14-16 derece üstünde sıcaklıklardan bahsediyoruz.
önümüz de ki 3 gün içinde doğu marmara akdeniz ve güney doğu da (deprem bölgesi ve sel bölgesi dahil) toplam yağışlar.
Gayet iyi ancak biraz fazla yağışlar.
ramazanın ilk günü ankara,kayseri,antalya,adana,trabzon,samsun,erzurum,zonguldak,rize,diyarbakır lokal yağışlı
Bu gece geç saatlerden itibaren yağış başlıyor ilerleyen saatlerde egenin güneyi,akdenizin doğusu,orta,doğu karadeniz,doğu anadolu ve güneydoğu anadoluda yağışlar lokal olarak şiddetli.
İspanyaya dalan alçak basınçlar yüzünden ülkemiz ve çevre ülkelerde bu geceden itibaren hava sonbahar değil de ilkbaharı anımsatacak.