bu 13 ündeki sistem edremit de de bi şeyler yapabilir mi ?
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
Tüm Marmara ve Ege Etkilenir.
-
batı akdeniz de bişey yok galiba hocam
-
- Resmi Gönderi
batı akdeniz de bişey yok galiba hocam
Egeye sayıyorum Batı Akdeniz'i. (Muğla ve Aydın)
-
CAN hocam antalya yı kastetmiştim :üzgün2:
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam antalya yı kastetmiştim :üzgün2:
Oraları etkileyip etkilemeyeceğine bakacağız
-
o zaman bu sistemin etkisi cok fazla olabilir
-
marmarda kocaeliyi kesin etkilemez :D
-
- Resmi Gönderi
marmarda kocaeliyi kesin etkilemez :D
CAPE değerleri daha düşük gibi duruyor bakacağız
-
@Tamereis usta fikirlerini alalım :hortum:
Süper hücrelik sistem takipteyim
-
-
- Resmi Gönderi
13-14 Eylül ULL Sistemi
The content cannot be displayed because it is no longer available. 1. Seviye Uyarı:
Ege Sahilleri, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun Kuzeyi için geçerlidir. 13-14 Eylül Tarihleri Arasında Kuvvetli Yağış, Yıldırım-Şimşek ve Gökgürültüsü, Yer Yer Dolu Yağışı Uyarıları Bulunmaktadır.
2. Seviye Uyarı:
Marmara Bölgesi ve Doğu Akdeniz İçin Geçerlidir. Şiddetli Yağış, Yıldırım-Şimşek ve Gökgürültüsü, Multicell (Çoklu Fırtına Hücreleri), Fırtına Esnasında Kuvvetli Rüzgar ve Dolu Yağışı Uyarıları Bulunmaktadır.
3. Seviye Uyarı:
Samsun, Amasya, Ordu, Tokat İllerini Özellikle Kapsamaktadır. Şiddetli Yağış, Yıldırım-Şimşek ve Gökgürültüsü, Supercell (Süper Fırtına Hücresi), Fırtına esnasında Kuvvetli Rüzgar, Hortum ve Dolu Yağışı Uyarıları Bulunmaktadır
Marmara Denizi'nde CAPE'nin 2500'ü Aşması ve Lifted Index Değerlerinin -8 -9'u Bulması Nedeniyle Perşembe Günü Supercell Oluşma İhtimali %40'tır
Yağışlar Uyarı Yapılan Yerlerde Sel ve Su Baskınlarına Neden Olabilir. Önlemlerinizi Alınız.
Dolu Yağışları Maddi Zarara Sebebiyet Verebilir. Önlemlerinizi Alınız.
Fırtına Esnasında Şiddetli Rüzgarlar Dışarıdaysanız Etrafınızdaki Nesnelerin Uçmasına Neden Olabilir. Önlemlerinizi Alınız.
-
Yağış anında şemsiye açmak sıkıntı oluşturur mu?
Sayın Admin :düşündürücü:
-
tüh be 2. derecede ki uyarıdan bize verselerdi keşke
-
- Resmi Gönderi
tüh be 2. derecede ki uyarıdan bize verselerdi keşke
Yer Yer değişebilir sana da uğrar. Kesinlikle sınır orasıdır burasıdır diyemeyiz. Yüzdelere göre ayarlıyorum onu
-