CAN hocam Kartepeye kar yağarmı ?
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
1700 metre olan en yüksek noktası ve civarında kar yağışı görülecektir. byCOLDDD
-
hocam konya merkez nasıl olur
-
- Resmi Gönderi
Çayları hazırlayalım desenize ??
-
- Resmi Gönderi
hocam konya merkez nasıl olur
The content cannot be displayed because it is no longer available. Can usta cevabını yazar
-
- Resmi Gönderi
Konya'da da 2-5 cm arası birikim oluşabilir yer yer. Çatılarda çimlerde vs. İç anadolu'da daha yükseklerde ise 10cm'ye varan örtü oluşabilir.
-
24 Ekim Sisteminde
Gümüşhane Ardahan Ve Kars En Çok Etkilenecek Yer Gibi Duruyor
-
CAN
24 Ekim 2018 19:17 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “24 Ekim İlk Soğuk Sistem” Yeni Başlık: “Genel Değerlendirmeler”. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Öğlen Gfs güngellemesinin son saatlerinde gözüken İskandinav YB'ye dikkat. Kasımın 2. haftasından sonra sistem indirebilecek yüksek basınç budur.
-
- Resmi Gönderi
Kasımın ikinci haftasından sonra gibi erken bir tarihte beklediğimiz ilk ciddi sistemi CFS uzun zamandır işaret ediyor.
-
Trakya,Batı Karadeniz, Marmara sistemi gibi görünüyor İnşALLAH Gelir CAN
-
- Resmi Gönderi
Trakya,Batı Karadeniz, Marmara sistemi gibi görünüyor İnşALLAH Gelir CAN
Sadece buralar da değil gelirse çoğu yer etkilenir
-
insaallah kardeşim
-
Cfs biraz abartı kullanmış.abartı derken -8-10 durumu.
Kasım ayı genel değerlendirmesi yapmış olursak önümüzdeki süreç su şekilde.
Kasım 8 i gibi yağışlı sistemin etkisine giriyoruz ülke olarak tüm bölgelerde ağır yağışlar olabilir.
Akabinde yağışlı sistemin bitmesi ile tahmini 16-17 Kasım gibi yüksek basınçlı bir sistem söz konusu 3-4 günlük sağlam bir soğuma.
Ülke genelinde yüksek kesimlerde kar yağışı yapacak cinsten .
En çok merak ettiğim ve takibini yaptığım tarih ise 5 Aralık civarı güçlü bir soğuk sistem inişi durumu .
Şimdilik bu kadar ayrıntıları ilerde yazarız.
-
- Resmi Gönderi
Ben abartı olduğunu düşünmüyorum en az -6 -7 inecektir o da en az. Düşüncem bu yönde..
-
- Resmi Gönderi
0z modelinde gördum abartı değil gibi
-