- Resmi Gönderi
abi ben youtube kanalım için bir video yapacağımda ay sonu sistemi ile ilgili bilgi verebilirmisin teşşekkür ederim
Sinan üstaddan iste.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturabi ben youtube kanalım için bir video yapacağımda ay sonu sistemi ile ilgili bilgi verebilirmisin teşşekkür ederim
Sinan üstaddan iste.
Son verileri incelediğimde Ocak sonunda SİSTEM GÖREMİYORUM. Ne kadar görmek istesem de bazen acı gerçekleri söylemek gerekiyor. Eğer 2 gün içerisinde sistem gözükmezse Ocak sonunda SİSTEM BEKLEMEYİN.
Sistem tarihlerinde model ortalamaları maalesef Azoru Atlantik üzerinde bekliyor. Bu da Avrupa'ya sistem bize lodoslu havalar demek. Birkaç gün öncesine kadar Ay Sonu için birkaç kez İskandinav yükseği oluşumunu gördük. Eğer mucizevi bir şekilde 2-3 gün içinde yeniden göremezsek Sinan abimin sistem beklediği tarihlerde Lodos yeyip havaların ısınmasını izleyeceğiz.
Sibirya Uyandı. Hafta sonu bize yarayıp yaramayacağı netleşir.
Savım halen geçerli, Sibirya uyandı uyanmasına ama bize yaramayacagi net. Çünkü artık son yıllarda baş belâmız olan Hazar Yükseği, soğukların Orta Asya'ya akmasına neden olacak ve bizim coğrafyamıza girmesini engelleyecektir.
Savım halen geçerli, Sibirya uyandı uyanmasına ama bize yaramayacagi net. Çünkü artık son yıllarda baş belâmız olan Hazar Yükseği, soğukların Orta Asya'ya akmasına neden olacak ve bizim coğrafyamıza girmesini engelleyecektir.
Dediğin gibi olmaz inşaallah
whisper sistem yokmu abi of ya
whisper sistem yokmu abi of ya
Olmaz mı,var var ama kime nereye bakalım
Olmaz mı,var var ama kime nereye bakalım
Izmire sistem var mi abi nereye dedin ya
Ben Sibiryali nın dediğine şu anlık bir şey diyemem çünkü Sibirya yüksek basıncının bize yaramama ihtimali yine var. Sibirya uyanıyor neyse de, ilk gözüken sistemi Sibirya ile almayacağız Azor İskandinav yükseğinin ortak yapımı olacak gibi. Gerisi ise Allah kerim. Sabredip bekleyelim.
Son değerlendirmelerime göre kışı bitirmeye sistem almaktan daha yakın olabiliriz. Hala bir umut bekliyorum.
Umudunuzu kaybetmeyin her an herşey değişebilir kıyı kesimler için Mart 15'ine kadar kar yağışı bekleyebiliriz. Diğer bölgeler zaten bu sene yeterince kar aldı diye düşünüyorum.
Batının kışı Ocak 2017 harici Hep Şubat 10 -Mart 10 aralığında gelmiştir. 2015 ,2011,2013 vs
Bu sene de efsane olmasa da kar alma ihtimalimiz her zaman var.
Önümüzdeki süreç için kabaca model ortalamalarını baz alırsak NAEFS dışında ülkemiz üzerinde yüksek basınç beklentisi var. En az 20 Şubat'a kadar kıytırık boşa kalorifer yaktıran soğuklar dışında sistem beklentisi yok. 20 Şubat'tan sonraki 10 gün içinde oldu oldu olmazsa kışı bitiririz. Pek umut bağlamayın derim.