goller yoresı derken konya beysehır cıvarları yanı konya nın batısı
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
goller yoresı derken konya beysehır cıvarları yanı konya nın batısı
Aynen Salı gününe kaymış gibi görünüyor
-
ARKADAŞLAR SİSTEM İLE İLGİLİ ŞU SAATE KADAR OLUŞAN TABLO ŞU ŞEKİLDE.
sistem 23 Şubat itibariyle gece saatlerinde Trakya ya sabah saatlerine doğru ise de Marmara bölgesine giriş yapacak soğuk dalga dalga gelecek ve özelikle İstanbul'da kar yapacak soğuklar öğlen 12 gibi artık yavaş yavaş Avrupa yakasından kar haberleri gelmeye başlayacak.
Ve sistemin biraz ömrü uzamış durumda cumartesi ve Pazar günü kar olacak derken pazartesi öğle saatlerine saatlerine kadar devam edecek.
-
İşte bu be!
-
ARKADAŞLAR SİSTEM İLE İLGİLİ ŞU SAATE KADAR OLUŞAN TABLO ŞU ŞEKİLDE.
sistem 23 Şubat itibariyle gece saatlerinde Trakya ya sabah saatlerine doğru ise de Marmara bölgesine giriş yapacak soğuk dalga dalga gelecek ve özelikle İstanbul'da kar yapacak soğuklar öğlen 12 gibi artık yavaş yavaş Avrupa yakasından kar haberleri gelmeye başlayacak.
Ve sistemin biraz ömrü uzamış durumda cumartesi ve Pazar günü kar olacak derken pazartesi öğle saatlerine saatlerine kadar devam edecek.
Cm tahminlerini Sinan usta sana bırakmıştı abi
-
Yalnız ecm 23-25 ve 28 şubat modelini daha da iyileştirmiş ki çok mutlu oldum.Ümitlerim henüz tükenmedi.Allahın izniyle bu da olacak!
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar Ecm nin iyi veya kötü dediği son 24 de yüzde 70-80 oranında Ecm gibi gelecektir. Gfs henüz çizgisini yakalayamadı.
-
degerlı abilerim sizce Pazartesi günü kar tatili olur mu okullara? Kar tatili haberlerini özledim artık saygılar iyi çalışmalar
-
Kıyılar kaç cm olur?
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Evet sabah 7 gibi yağış iyi gibi istanbul geneli öğlen kara döner derken ben sabah 8-9 en geç dönebileceğini umuyorum
-
Şu sistem bi Anadolu yakasına tam giremedi yaa ?
-
- Resmi Gönderi
Son değerlendirmeme göre modeller nihayet sisteme 24 saat kalmışken ortak noktada buluştular. Buluştular buluşmasına da, sistem falan da kalmadı ortada. 23 Şubat Cumartesi günü (Yarın) sabah saatlerinde Trakya'da başlayacak olan kar yağışları burada asıl etkisini gösterirken, aynı gün içerisinde Karadeniz Bölgesi'nin yükseklerinde de hafif kar yağışları görülecek. Sistem 1 günün ardından etkisini yitirecek. İstanbul'da ancak yükseklerde ve iç kesimlerde (Silivri, Çatalca tarafında kar yağışı ihtimali yüksektir) kar yağışı geçişleri olabilir. Sahillerde sulu kar bile zor görülecektir. Sistemin İstanbul adına bu sene gördüğümüz boşa heyecan yaratan sistemlerden farkı kalmamıştır. Pek de Analizini yapmaya gerek duymadığım sistem söylediğim bölgeler dışında hiç bir yerde kar bakımından etkili olmayacaktır.
İyi günler dilerim, geçmiş olsun.
-
CAN
22 Şubat 2019 07:22 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Analizler *Şubat Son Hafta Sistem*” Yeni Başlık: “Analizler”. -
Ankara kar ala
cakmı şubatta
-
- Resmi Gönderi
Ankara kar ala
cakmı şubatta
Yazıda nerelere kar yağacağından bahsettim. Kuzey ilçelerde hafif kar olabilir.
-
hmm yani tutmaz diyosunuz esenlerin durumu nasıl olur iyi kar alırmı
-