ataşehir de kky ihtimali varmı?
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
ataşehir de kky ihtimali varmı?
Yarın Öğle saatlerine kadar Graupel (Yumuşak Dolu) ihtimali mevcut.
-
Yarın Öğle saatlerine kadar Graupel (Yumuşak Dolu) ihtimali mevcut.
Allaha şükür başladı esenlerde sulu kar
-
CAN
29 Aralık 2019 11:23 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Kısa Vade Meteorolojik Uyarı ve Analizler” Yeni Başlık: “Kısa Vade Soru-Cevap ve Analizler”. -
- Resmi Gönderi
Can usta şu çukurlaşma işi ne zaman son bulacak burada bi bakabilirmisin rica etsem bende ona bakacakbişey yok yanımda
Salı günü beklenen hafif yağışlarda da sıcaklık sıkıntısı olacak gibi duruyor. Baktığımda en yakın vadedeki sıkıntısız kar yağışı Çarşamba, Perşembe bölgeye uğrayacak kütlelerle beklenebilir.
-
- Resmi Gönderi
Ocak başında ülkemizi etkilemesi beklenen ve şuanki sistemin ikinci yarısı olarak değerlendirdiğim salınımda İstanbul'da şartlar 1 gün boyunca ardımızda kalan sistemin tamamından daha iyi olacak. İstanbul'da daha fazla bölge KKY ve Graupel (Yumuşak dolu) yağışı görecektir. Yağışlar yine Deniz Etkisi Yağış (DEY) ve Deniz Etkisi Kar (DEK) olacaktır. Sistemin ilk bölümünde önceki günlerde KKY ve su oranı yüksek lapa lapa kar gören konumlar bu sefer daha göz doyuran kar yağışları görebilirler.
Kısacası 1-2 Ocak sürecini geçmiş günlerdeki sürecin biraz daha iyi versiyonu olarak değerlendirebiliriz.
İç Kesimlerde sınırda kalan bölgeler bu sefer kar yağışı göreceklerdir.
Doğu Bölgelerimiz ve Kayak Merkezleri-Yüksek Bölgeler-Yaylalar yoğun kar yağışları görebilir.
Detayları modellerden ve sistem günü radar-sıcaklık takibi yaparak öğrenebilirsiniz. Şanslı olmanız dileğiyle.
Özel durumlarım nedeniyle buralarda olmayacağım sık sık sorularınıza cevap veremeyebilirim, herkese iyi akşamlar ve bol bol yağış diliyorum.
-
- Resmi Gönderi
Denizli merkeze kar yağacak mı acaba?
Kısa vade olduğu için sorunuzu buradan cevaplayacağım. Yarın güneş daha ağarmamışken sabah saatlerinden öğle saatlerine kadar Karla karışık yağmur ve kar ihtimali yüksek.
-
Acaba tekirdağın karla alakalı hava durumunu öğrenebilir miyim?
-
Acaba tekirdağın karla alakalı hava durumunu öğrenebilir miyim?
Tekirdağ da önümüzdeki 10 gün boyunca kar durumu yoktur.
-
>>>WinteR<<< anladım peki çerkezköy ve saray için de geçerli mi bu durum
-
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< anladım peki çerkezköy ve saray için de geçerli mi bu durum
Tekirdağ geneli için geçerli. Önümüzdeki süreçte ayaz ve soğuk olsa da yağış yok maalesef.
-
>>>WinteR<<< anladım peki çerkezköy ve saray için de geçerli mi bu durumS
Saray için yarın ve 2 ocak gibi kky durumu var sanırım biraz daha yüksek kesimler için baz alınmış şansız varsa havada görürsünüz.
-
Ankaraya bugün kar yağarmı?
-
- Resmi Gönderi
Ankaraya bugün kar yağarmı?
Beklemiyorum hocam gece belki KKY.
-
şuan kky başladı
-
- Resmi Gönderi
şuan kky başladı
Yağmura dönme ihtimali yüksek dönmezse sıcaklık ve radar takibi yapın.
-