Yağmura dönme ihtimali yüksek dönmezse sıcaklık ve radar takibi yapın.
Abi eskişehir için kar nezaman tutar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağmura dönme ihtimali yüksek dönmezse sıcaklık ve radar takibi yapın.
Radarı takip edin baktığımda kütlenin yaklaştığını görüyorum sıcaklık uygun olursa kar görebilirsin. Tutma işi karın şiddetine bağlı olur
Radarı takip edin baktığımda kütlenin yaklaştığını görüyorum sıcaklık uygun olursa kar görebilirsin. Tutma işi karın şiddetine bağlı olur
Abi radara nereden bakabiliriz
Abi radara nereden bakabiliriz
https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar…R=16&rU=max#sfB Hareketli görüntüye bakıp Eskişehir'e gelen kütleleri görebilirsin.
ardakvss1903s Sıcaklık 3.5 derece nem 76 dewpoint tam sınırda. Nemin ya da sıcaklığın artmasıyla yağış yağmura dönebilir fazla sevinmeden keyfini çıkarın.
o zaman yakın bi zamanda kar varmı?
o zaman yakın bi zamanda kar varmı?
Modeller çok değişken 6 Ocak'ta ihtimal var takip edeceğiz şu an bir şey söyleyemeyiz maalesef.
Ayrıca konuyu 2-3 kelimelik mesajlarla meşgul etmezseniz güzel olur. Düşüncelerinizi bir mesajda toplamaya çalışın.
Bu gece ve yarın sabah istanbulda kaç rakıma kky olur
Abilerim Tokat'ta bugün ve yarın için kar yağışı beklentiniz var mı
Abilerim Tokat'ta bugün ve yarın için kar yağışı beklentiniz var mı
Hocam MGM'den Tokat Merkezin sıcaklıklarını takip edin bu akşam ve yarın sıcaklıklar uygun olursa kar görülebilir.
Akşamki Ecmwf güncellemesinin ardından 6-7-8 Ocak için İstanbul adına bir öngörüm oluşur. Açıklama yapacağım.
Ecmwf Gfs'den çok daha farklı. Yarın ak kara belli olacak ama ben daha çok GFS'ye benzer gelmesini bekliyorum mecbur yarın akşam tekrardan bakacağım neler olacağına.
Ben Ecmwf ara güncellemesine baktım ve Marmara bölgesinde yazığım mesaj halen geçerli dir
İstanbul - 8de iyi yağış yakalarsa kar olup tutarmi
İstanbul - 8de iyi yağış yakalarsa kar olup tutarmi
Sahiller -8'de yoğun yağış sırasında 5 dakikalık falan bir örtü oluşturur. (Rüzgar yönü poyrazsa)
Sahiller -8'de yoğun yağış sırasında 5 dakikalık falan bir örtü oluşturur. (Rüzgar yönü poyrazsa)
iç kesimler ve yüksek kesimler