- Resmi Gönderi
Ağlayanlar arasına diyorsan gel @Siberian_Tiger hocam herkese yer var =D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAğlayanlar arasına diyorsan gel @Siberian_Tiger hocam herkese yer var =D
Durun bende ağlayacağım, güncellemeyi bekliyorum uykum geliyor, başkan buna bı çözüm bulamadın
Kar da yağmıyor
Şimdi gökyüzüne baktım hala yıldızlar parlıyor, bulut yok bana bu ağlama konusu yetmez zırlama yapsak yine yetmez gibi
bizim burda 100 metre daha yüksek olsaymış kar yağarmış şu anda dondurucu bir soğuk var -8 lerde
bizim burda 100 metre daha yüksek olsaymış kar yağarmış şu anda dondurucu bir soğuk var -8 lerde
MEHMET73 kardeş ben kar kış severim, perişanlığı severim, yolda kalınca mutlu olurum sırf bundan 1500 rakımda ikamet ediyorum yine yağmıyor, başkan bişey demiyor sen söyle ben nerelere gideyim
O değilde bugün döktüm içimi iyi ağladım sayfanın hakkını verdim gibime geliyor :'D
O değilde bugün döktüm içimi iyi ağladım sayfanın hakkını verdim gibime geliyor :'D
Süpersin abi sen 1500 metrede agliyosan bizim konusnamiza gerek bile yok
Süpersin abi sen 1500 metrede agliyosan bizim konusnamiza gerek bile yok
Ben istiyorum buraya bı gelsin sizi uyarayim geloo diye bağırayım
Ben istiyorum buraya bı gelsin sizi uyarayim geloo diye bağırayım
İnşallah abi az daha sabır geldi mi pir gelir inşallah
Keske sadece modeller uzse modellere ağlasak be...
MEHMET73 kardeş ben kar kış severim, perişanlığı severim, yolda kalınca mutlu olurum sırf bundan 1500 rakımda ikamet ediyorum yine yağmıyor, başkan bişey demiyor sen söyle ben nerelere gideyim
Sen en iyisi bitlis tatvan da mutlu olursun olmasa hakkari olur
Keske sadece modeller uzse modellere ağlasak be...
Aga be... yak yak....
Aga be... yak yak....
Kullanmıyorum bı dalda benim için yak hocam ???