- Resmi Gönderi
@Yusuf yazdıklarına az dikkat aman,RTÜK kütük etmeyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Yusuf yazdıklarına az dikkat aman,RTÜK kütük etmeyelim
Tamam abi yapmam bir daha
buda isyan tweetim
2 milyonluk tweet kaldırıldı
Milyonlarca öğrencinin velinin atanmayı bekleyen öğretmen adaylarının nefretini ve kinini kazandınız tebrikler büyük başarı
#Kaybeden60binolmayacak
445 B Tweet
#SorumlusuKimOlacak
585 B Tweet
#ertlemedeğiliptalistiyoruz adlı tweetlerin hepsi twitter tarafından silindi 2.5 milyon tweet uçtu yenisi açıldı.
128 B Tweet
#60binbugunleriunutmaz
1.793 Tweet
#20binatamayetmez
34,6 B Tweet
Toca_Tr23 nereye çekilmiş konu
Boşu boşuna tweet atıyorlar bu ana kadar iptal olmamışsa artık olmaz
Boşu boşuna tweet atıyorlar bu ana kadar iptal olmamışsa artık olmaz
Boşuna değil millet hakkını arıyor mesele zaten tek sınavda değil ki atama bekleyen on binlerce öğretmen adayı var
Hollanda da uyuşturucu hem serbest hemde normal , sende serbest bırak, seninde gençliğinin beyni uyuşup mutlu olsun
Hollanda da uyuşturucu hem serbest hemde normal , sende serbest bırak, seninde gençliğinin beyni uyuşup mutlu olsun
Tamam reis 2.5 milyon kişi haksız sen haklısın
Konu amacından çıkmaya başladı sanki, konuyu komple silerim yazdıklarımıza dikkat edelim.
Konu amacından çıkmaya başladı sanki, konuyu komple silerim yazdıklarımıza dikkat edelim.
Aman reis konuyu silecek bir durum yok ki isyan konusuna isyan edilir model konusuna model atılır
Aman reis konuyu silecek bir durum yok ki isyan konusuna isyan edilir model konusuna model atılır
Patrona Halil isyanı'na dönüşürse silerim.
UsTaD Abi dur. Benim tek isyanım kalp kırıklığı. Valla siyaset falan işim olmaz. Esramı verin bana sonra mezara koyun sorun değil. Öyle yani kapatma burayı. Yazacak konuşacak kimsem yok buradan başka..
bu arada Esra fena ayıp ettin. Alacağın olsun.