Canım çok sıkkın koskoca kış ayını hatrı sayılır bi sistem almadan bitirmek inanın boğazım düğümleniyor ülkemizin geleceği koskoca bi karanlık yazıklar olsun bu ülkeyi bu hale getirenleri Allah ıslah etsin.:!:X/;(X(:sleeping:;(;(;(;(:cursing:||||
Ters Köşe
-
-
ağla daha çok ağla
-
ağla daha çok ağla
Ülke kan ağlıyor Ben ağlamışım ne yazar ülke kırılıyor yıkıyor kuruyoruz ve bitiyoruz.
-
yağmur var
-
- Resmi Gönderi
ŞUBAT VE martta inşallah 35-40 dereceleri görmeye başlarız öle bi sıcak olsunki 50-60 dereceler ta seneye Ocak ayına kadar hic bir zaman kar yağmaz inşallah hatta hic kar yağmasın kuruyalım eriyelim bitelim
Bu nasıl bir bedduadır ülkeye mi sövüyorsun napıyorsun :D
-
yağmur var
Ne yağmuru kar yağsın kar artık cinnet geçireceğim yoksa yağmur yağacağına 30-35 dereceler gelsin bırak kuruyalım daha bek barajlar 0 ı görsün ülke susuzluk yaşasın.
-
- Resmi Gönderi
Hoşunuza gitmeyen mesajları raporlamaktan çekinmeyiniz.
-
- Resmi Gönderi
Bu demek Atmosfer
-
Bu demek Atmosfer
Olacak olan o değil mi hocam BU yaşanacak olacak yanı.
-
- Resmi Gönderi
Olacak olan o değil mi hocam BU yaşanacak olacak yanı.
Yaşansa bile bu istenmez. Evde içme suyuyla mı yıkanacaksın kardeşim barajlar boşalınca?
-
Atmosfer Yine Ne kadar Boş Birisi Olduğunu Anladım, Bunu Sağladığınız İçin Size Çok ama Çok Teşekkür Ederim. Bomboş!
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ağla ağla göz bebeğim... kar gelmiyor ağla. ;(;(
-
Yaşansa bile bu istenmez. Evde içme suyuyla mı yıkanacaksın kardeşim barajlar boşalınca?
Onu ben değil devlet büyükleri düşünecek hocam barajlar zaten şuan en düşük seviyeye geldi birçok ilde bunu bile bile gören bi bakan veya devlet yetkilisi biri bu durumu medyada gün yüzüne çıkarır..eskiden su mu varmış millet toprakla yıkanırmış hep bunu ben istemiyorum sanırım biz insaogullari istiyor baksana kimsede çıt yok demekki havaların böle gitmesi bazılarının işine geliyor..
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ağla ağla göz bebeğim... kar gelmiyor ağla. ;(;(
Ağlamak ne kadar güzel bi duygudur bilseniz rahatlıyor insan;(;(;(||
-
- Resmi Gönderi
Onu ben değil devlet büyükleri düşünecek hocam barajlar zaten şuan en düşük seviyeye geldi birçok ilde bunu bile bile gören bi bakan veya devlet yetkilisi biri bu durumu medyada gün yüzüne çıkarır..eskiden su mu varmış millet toprakla yıkanırmış hep bunu ben istemiyorum sanırım biz insaogullari istiyor baksana kimsede çıt yok demekki havaların böle gitmesi bazılarının işine geliyor..
Yahu sen ne boş konuşuyorsun devlet büyükleri yağmur mu yağdırsın sana? Git kafandan aşağı su tut.
-