Biraz daha uzuna gidelim :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şubatta alamadığımızı nisanda alırız :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiraz daha uzuna gidelim :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şubatta alamadığımızı nisanda alırız :'D
Eminim bu modelin varlığından haberi olmayan vardır 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eminim bu modelin varlığından haberi olmayan vardır 🙂
Geçen sene 18 ocak sistemini gem modeli ile beraber görmüşlerdi😅
Eminim bu modelin varlığından haberi olmayan vardır 🙂
Buraya bir kaç defa güncellemesini atmıştım ama pek takip eden yok diye genelde icon gem jma falan atmayı tercih etmiştim.Lakin o menüye girilmezse göze batmaz.
GEM🤔 Ufak düzeltmelerle daha güzel olabilir. Gfs ve Ecmwf daha net çıktı verene kadar bu modeli takip edeceğim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM🤔 Ufak düzeltmelerle daha güzel olabilir. Gfs ve Ecmwf daha net çıktı verene kadar bu modeli takip edeceğim.
atalım sabah gem
Hareketli görseldir tıklayınız
Gem geçen sene de bir sistemi çözmüştü hatırladığım kadarıyla. Yine çözerse benim gönlümü kazanır gem.
28 Şubat günü modeller arasındaki farklar. Ukmoyla iconun ömrü yetmiyor diye jmayı aldım. Kâale alınacak bir model değil normalde.
GEM
JMA
Dalga geçmiştim bu modelle alınmamıştır umarım😁
UKMO
GEM
Özellikle Gem 2 gündür batı bölgelere sistem veriyor. Bakalım ısrarı devam edecek mi ilginç...
GEM Akşam Güncellemesi