Arpege İstanbul geneli 5 - 6 şubat kar açısından kötü çıkmış. Yok denecek kadar az kar vermiş.
Arka sayfada kalmasın. Son durum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArpege İstanbul geneli 5 - 6 şubat kar açısından kötü çıkmış. Yok denecek kadar az kar vermiş.
Arka sayfada kalmasın. Son durum.
Arpege yarına full yağmur vermiş İstanbul'a 💩
Yarını kaybettik gibi zaten halbuki 2 3 gün önce ortalama -11’di. Salı günü alacağım seyirlik kar yağışına odaklandım. Ama MGM’nin ısrarı ilginç büyük ihtimalle yağışın çoğunu kar olarak bekliyorlar o yüzden pazartesi için kar ikonlarından vazgeçmeyip üstüne yoğun kar koymuşlar
Yarını kaybettik gibi zaten halbuki 2 3 gün önce ortalama -11’di. Salı günü alacağım seyirlik kar yağışına odaklandım. Ama MGM’nin ısrarı ilginç büyük ihtimalle yağışın çoğunu kar olarak bekliyorlar o yüzden pazartesi için kar ikonlarından vazgeçmeyip üstüne yoğun kar koymuşlar
MGM Zonguldağa dün için yoğun kar verdi hafif-orta kuvvet yağmurla geçti MGM son dönemde tutturamıyor tahminleri
icon daha doğulatmış....🥶 Gerisi radar uydu takibine kalıyor heralde ..
Icon dan doğulama geldi yağış oranında artış var ama sistem yaklaştığında neden bu model takip edilmez anlamıyorum İstanbul'un tepesinde -40 kar var ve iç kesimlerdeki kar miktarı hayallerimizin üstüne çıkacaktır
Ve DEK lerdede büyük artış var
Icon dan doğrulama geldi yağış oranında artış var ama sistem yaklaştığında neden bu model takip edilmez anlamıyorum İstanbul'un tepesinde -40 kar var iç kesimlerdeki kar miktarı hayallerimizin üstüne çıkacaktır
Katılıyorum hocam. 500 hpa da çok önemli.
İcon bariz doğulamış. Gecede bir tık doğularsa şov var
Sıcaklık verisi ne durumda bakalım
0.3 derece düşük vermiş yetersiz halen
Ayın 8 i için ikon neredeyse ukrayna kıyılarına uzanan bir dek bandı öngörmüş... 🥶🥶
Ayın 8 i için ikon neredeyse ukrayna kıyılarına uzanan bir dek bandı öngörmüş... 🥶🥶
The FİNAL
bir tık daha dogulayip guclenirse gerçekten çok iyi olur