ınsallah dedifib gibi olur
Tahmincilerin Model Analizleri ve Harita Paylaşımı
-
CAN -
16 Kasım 2018 20:59 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Ayın 23 ü saat 7 sıralarında kar girişi Avrupa yakasından giriş yapacak gibi duruyor.
-
- Resmi Gönderi
Güncelleme başladı
Saatleri atacağım bu gece
Sonunda gif atarız.
İnşallah denk bir model çıktısı alırız
-
- Resmi Gönderi
126 h de kestik görsel paylaşımı
Güzel görüntüler var sabaha bakalım birde
Gifleri güncelleme sonların da atarız
-
inşallah gece toparlar.. Sinan usta'nın tahmini boşa gitmez inş
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar modelleri
Şu saatten sonra pek kale
Almam.
-
- Resmi Gönderi
inşallah gece toparlar.. Sinan usta'nın tahmini boşa gitmez inş
Gitmez Emre.
Neden? Çünkü verilen tarihte sistem geliyor
-
ecmwf güzel verdi :D
-
- Resmi Gönderi
EmreKaya daha iyisi ni yarın sabah gormemiz mümkün
-
CAN
7 Aralık 2020 19:56 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Sistem zamanı sadece yetkisi olanların yorumlama yapacağı konu bu Angora
Karışıklık içerisinde uzmanların yorumlarını kaçırmak istemeyen üyeler buradan takip edecektir.
-
- Resmi Gönderi
Tamam hocam buradan mı paylaşım olacak
-
- Resmi Gönderi
Tamam hocam buradan mı paylaşım olacak
Paylaşım buradan değil. Uzmanların yorumlamaları buradan olacak. Benim şu an diğer konuda görsellerle anlattığım gibi yorumlamalardan bahsediyorum.
-
- Resmi Gönderi
Paylaşım buradan değil. Uzmanların yorumlamaları buradan olacak. Benim şu an diğer konuda görsellerle anlattığım gibi yorumlamalardan bahsediyorum.
Tamam pardon hocam
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sabah güncellemesinde kilit nokta Azor'un güçlenmesi ve geniş ala ala yükselmesiydi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. İlk atakta kafası ezilen Azor, ikinci atağında kafasını ezmek yerine kuzeye tırmanmasına destek olacak bir siklonla tanıştı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yükselirken gücü 1030'a düşen ve pes edecek gibi olan Azor'a neyse ki alttan destek geldi. Doğu Amerika'dan yükselen 1025'lik YB Azor'a destek çıktı. İzlanda yuvasına süpürüldü. Sistem inişini engelleyecek hiç bir faktör de kalmamış oldu. Siklon konumu da İyon Denizi'nde. Mükemmel bir konum.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Model sonu ise bu şekilde bitti. Avrupa'dan kutuba kadar kafa uzatmış ve İskandinav bölgesine ulaşmış bir Azor ve Akdeniz'de soğukları çekebilecek bir siklon. Devamı olsa tepeden oluk oluk soğuk akardı.
Bakalım öğlen güncellemesinde neler göreceğiz.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. GFS 96 saatte toplam yağış.
Antalya 255 mm ile tehlike içerisinde önümüzdeki günlerde. Uyarılarımızı dikkate almalılar bölgedekiler.
-