- Resmi Gönderi
Neyse ki 2013'ten sonra futbol izlemeyi bırakmışım :D
Gs real madrid i yendikten sonra bende zirvede bıraktım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeyse ki 2013'ten sonra futbol izlemeyi bırakmışım :D
Dün Galatasaraydan sonra şimdi Fenerbahçe Karacabeyi Tek golle mağlup etti o gol ise Fenerbahçeden değil kendi kalesine..
Yani 7 sene önce ??
Yani 7 sene önce ??
Benim ki başlamadan biten bir hikaye :D
Neyse ki 2013'ten sonra futbol izlemeyi bırakmışım :D
Fenerbahçeli değilsen sorun olmaz korkma.
Fenerbahçeli değilsen sorun olmaz korkma.
Fenerbahçeliyim de işte sarmıyor artık Futbol eskisi kadar
Ben fenerbahçenin sadece teknik kadro ve teknik adamla bazı şeyleri başardığını düşünüyorum onun dışında Ali KOÇ'un feneere katkısını ben daha göremedim.
Ben fenerbahçenin sadece teknik kadro ve teknik adamla bazı şeyleri başardığını düşünüyorum onun dışında Ali KOÇ'un feneere katkısını ben daha göremedim.
Para var huzur var lafını kim çıkardı :D
Fenerbahçeliyim de işte sarmıyor artık Futbol eskisi kadar
Pandemi den sonra ne futbol futbol ne de hayat eski hayat... Can aslında en iyisi sensin boşver. dert yok tasa yok.
Sizce en iyi futbol spikeri kimdir? Bu şıklarda olmayanları kendiniz yazabilirsiniz. konu başlığı altında.
Ankete, katılımlarınız bekleriz. 633. Sayfa ortalarındadır.
Para var huzur var lafını kim çıkardı :D
gardaş bazen de paran var dert var derler ya bizimki o hesap
Ziraat Türkiye Kupasında son 16 eşleşmeleri belli oldu. Maalesef Rizemin rakibi zorlu. Ama inancım tam??
Kayserispor'da bir dönem takım kaptanlığı yapan Hasan Hüseyin Acar'la yollar ayrıldı. Kulüp tarafından sabah doğum günü kutlanan oyuncunun akşam sözleşmesinin feshedilmesi sosyal medyada gündem oldu.
Kayserispor'da bir dönem takım kaptanlığı yapan Hasan Hüseyin Acar'la yollar ayrıldı. Kulüp tarafından sabah doğum günü kutlanan oyuncunun akşam sözleşmesinin feshedilmesi sosyal medyada gündem oldu.
iş başka aşk başka üstat
Galatasaray ilk 11 belli oldu Fatih Karagümrük karşısında Okan.marcao.donk.sarachi.taylan.feuguli emre Kılınç. emre akbaba. ogulcan çaglayan ve falcooo saka saka tek forvet Daigne.