- Resmi Gönderi
Penaltıda verselerdi o zaman keşke direkt bilgisayar anlasa pozisyonları otomatik olarak nasıl iyi olur
Hakemin ne anlamı kalır o zaman?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPenaltıda verselerdi o zaman keşke direkt bilgisayar anlasa pozisyonları otomatik olarak nasıl iyi olur
2. Fotoda baraj baya uzak ama 1. Yi anlayamadım
Yok var olarak
Hakem hataları az çok her maçta oluyor. Ama bir takım her puan kaybında veya rakibinin puan kazandığı bir maçta hakem hakem diye ağlıyorsa. O adamın amacı futbol değildir.
2. Fotoda baraj baya uzak ama 1. Yi anlayamadım
Baraj ne kadar uzak? 9 metre 15 santimetre olması gerek
Ve hakem her maç olduğu gibi aynı şekilde adım atıyor. Yoksa oradaki oyuncular da orada duran adamlar da aptal değil...
Aynı hakem emre kilinca kırmızı veriyo serdar Azize sarı aynı faul ikiside ama vermiyor ne hikmetse
Kimse yoğurdum ekşi demiyor.
Bu konular uzadıkça uzar ama şu kesin ve net Türk futbolunda her takımın lehine aleyhine bilerek hakem hatasıymış gibi gösterilen ama hata ile zerre alakası olmayan olaylar var bazı net örnekleride var ama oraya girmek istemiyorum (kimse alınmasın bu maç için demiyorum GENEL bir yorum)
Aynı hakem emre kilinca kırmızı veriyo serdar Azize sarı aynı faul ikiside ama vermiyor ne hikmetse
Bak güzel abim
Biri pozisyonu engelleme amaçlı. Ötekinde arkadan basma var.
Neden pozisyona dikkatli bakmıyoruz?
Sence Serdara kırmızı verilse doğru mu olurdu?
Ya Emre'ye verilmese? Arkadan basmış adam. Belli.
Ona bakarsak bunda gol iptal bunda değil
İki pozisyon karşılaştırmamak lazım
Ona bakarsak bunda gol iptal bunda değil
İki pozisyon karşılaştırmamak lazım
Ben ne diyom sen ne diyon kardes herseye bir itiraz ediyon