- Resmi Gönderi
IMG_20210421_102413.jpgBeklenenden daha fazla acıtıyor..... Paramparçayım ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturIMG_20210421_102413.jpgBeklenenden daha fazla acıtıyor..... Paramparçayım ??
IMG_20210421_102413.jpgBeklenenden daha fazla acıtıyor..... Paramparçayım ??
arsenal da buna benzer paylaşım yaptı
ha bunlar düştü tamam artık avrupa süper ligi olduğu için ona alıştım bunlar düştüler o yüzden paylaşım da yapmıştım zaten
Avrupa Süper Ligi başlamadan bitmemiş miydi dün ?
Ümraniyespor dan esprili yaklaşım
BAŞIMIZ SAĞOLSUN..
Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu, geçirdiği rahatsızlık sonucu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede maalesef tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Spor camiasının başı sağolsun 20210415-kulup-baskani-aksu-koronaviruse-yakalandi-709887-24728093ac0907d11e6d.jpg
Galatasaray sol bek için ilk hedefini 19 yaşında ki Çağatay Kurukalıp ile kullanacak
Bence güzel olur geleceğe yönelik transfer olur
Dev maçın VAR hakemi Cüneyt Çakır oldu
Cüney Çakır VAR da hiç başarılı değil bence yanlış karar
Dev maçın VAR hakemi Cüneyt Çakır oldu
Cüney Çakır VAR da hiç başarılı değil bence yanlış karar
Verilebilecek en doğru hakem bana göre.
Verilebilecek en doğru hakem bana göre.
bence VAR hakemi değil de maçın hakemi olabilirdi VAR hakemi Mete Kalkavan olabilir di
Milan ile Atletico Madrid de şimdi ayrıldığına göre artık sıra Barcelona ve Real de
Milan ile Atletico Madrid de şimdi ayrıldığına göre artık sıra Barcelona ve Real de
Juventus den açıklama
İtalyan ekibi: Avrupa Süper lig'i organizasyonunun planlandığı gibi gerçeklestirilemeyecegini açıkladı.
Fire vermeye devam
Juventus den açıklama
İtalyan ekibi: Avrupa Süper lig'i organizasyonunun planlandığı gibi gerçeklestirilemeyecegini açıkladı.
Fire vermeye devam
4 takım var şu an çekilmeyen Juventus,Real Madrid,Milan,Barcelona yakında onlarda çekilirler
4 takım var şu an çekilmeyen Juventus,Real Madrid,Milan,Barcelona yakında onlarda çekilirler
Son dakika açıklama Juventus Mustafa.
Onlarda ipi serdiler gibi
Zirvede bıraksınlar :D