Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Tasarımı Bizzat Ben Yaptım Nasıl Olmuş Puan Durumu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eline sağlık güzel olmuş Mustafa
-
Fikstürsüz Olur mu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sırada ki Hedefim Süper Lig
-
avrupa ve konferans liginin fikstür ve puan durumuda bitti sırada devler ligi var
-
İngiltere Championship play-off finalinde Swansea City'i 2-0 mağlup eden Brentford, tarihinde ilk defa Premier Lig'e yükseldi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Desene bunlarda geçen yıl yükselen Hatayspor gibi
-
- Resmi Gönderi
Bugünkü City maçı bildiğin Fenerbahçe Sivas maçı. 😃😃
-
26 yıllık Süper Lig hasretini sonlandıran Adana Demirspor, ülkemizde birçok takımda forma giyen Badou Ndiaye ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
-
Desene bunlarda geçen yıl yükselen Hatayspor gibi
Halil Dervişoğlu'nun takımı.
-
Daha önce haberi burada yapmıştım sitelere daha yeni düşmüş
Sörloth Ağaoğlu’na Lepizigle anlaşın hemen gelirim dediği öğrenildi 1 yıl daha geliyor Sörloth
-
Copa America 14 Haziran - 7 Temmuz arasında, Brezilya’nın 5 farklı şehrinde düzenlenecek, maçlar Trt Spor'dan canlı yayınlanacak.
İlk maç Arjantin ile Şili arasında oynanıcak.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Copa America 14 Haziran - 7 Temmuz arasında, Brezilya’nın 5 farklı şehrinde düzenlenecek, maçlar Trt Spor'dan canlı yayınlanacak.
İlk maç Arjantin ile Şili arasında oynanıcak.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiye saati ile gece olur maçlar sanırım.
-
Trabzonspor U19 ile Yeni Malatyaspor U19 maçında Malatyalı oyuncu Trabzonspor korner kullandıktan sonra oyuncunun kafasına yumruk ya da tekme attı bu olay sonunda saha karıştı 2 tane Trabzonspor yedek oyuncusuna 2 tane Malatyaspor oyuncusuna kırmızı çıktı
Şu an skor TS 3-0 Malatya
Olayı başlatan niye yaptı anlamadım
-
İspanyol basınından flaş bir iddia gündeme geldi ve Fenerbahçe'nin Marcelo'nun peşinde olduğu öne sürüldü.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -